👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy myślałeś, że już wiele widziałeś w życiu.....
7.8 miliarda tego robactwa i taki pomysł na mordobicie...

Następna wersja za pindole się niech zwiążą i przeciąganie liny
Gerwazy Waligóra napisał/a:
To jakiś kolejny level lewackiego upośledzenia? Teraz ludzie to robaki, a zwierzątka to bracia jak rozumiem? Takich to powinno się ze świniami zamykać w chlewie, by tam dupczyli, żarli i przeżywali radośnie resztę swojego i tak gówno wartego życia.
janlew napisał/a:
To jakiś kolejny level lewackiego upośledzenia? Teraz ludzie to robaki, a zwierzątka to bracia jak rozumiem? Takich to powinno się ze świniami zamykać w chlewie, by tam dupczyli, żarli i przeżywali radośnie resztę swojego i tak gówno wartego życia.
Dziś chyba wszystko , co w opinii pewnej grupy ludzi wydaje się głupie, niepojęte, niezrozumiałe określane jest jako lewackie.
W taki sposób sami tworzycie wszechmocnego potwora którego następnie się obawiacie

To jakiś level jakiegoś upośledzenia

To jest kurs skutecznej dyplomacji z urzędnikiem. Łapiesz za łapę by się nie schował pod blatem i ładujesz.
Tak się tylko zastanawiam - jeżeli mają przywiązane prawe ręce,to czy strzały w wątrobę są tam zabronione? Nikt z tego nie korzysta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie