👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Idźcie sobie kiedyś do profesjonalnej kuchni i zobaczcie kto tam pracuje. Pamiętam jak w Krakowie powstała jedna z pierwszych bud z kebabem, przy sklepie Adidasa na Grodzkiej. Trzech rasowych kozofilów potrafiło ulepić kilka porządnych kebsów na minutę. Jakiś czas później sobie ten sklep po prostu kupili bo trzepali na tym taką kasę że szkoda gadać. Ostatnio naszło mnie na kebsa i poszedłem do takiej budy niedaleko Jubilata. Trzy kobiety tam zatrudnione właściwie to przeszkadzały sobie w pracy i były w stanie wydać jedno danie na kilka minut. Więc nie wysyłajcie ich do garów bo pomrzemy z głodu

TB303 napisał/a:
Stawiam stówę, że to jego żona
Jezu, te teksty o garach i kuchni są tak stulejarskie, że ciężko mi znaleźć coś, co jest bardziej.
Gadasz jak pedał

kmiecioslaw napisał/a:
Gadasz jak pedał
Kolejny, któremu ojciec wchodził do sypialni jak był mały

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie