👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech sobie swoje domy i auta pomalują SMIECIE! W Nowym Yorku jak zmienił się burmistrz parę lat temu to afera na cały świat 3x złapią Cię na niszczeniu miasta graffiti 25 lat więzienia i się skończyło hahahaha tak samo morderstwa było 1700 w roku A jest 120 jest różnica? Jak jeden z drugim chce malować to niech sobie w domu tak robi nie na mieście bo większość osób nie chce na to patrzeć ja nikogo nie zmuszam do oglądania mojego siurka
lubię graffiti (piękne i w dozwolonych miejscach), ale to co ten typ maluje to są jakieś paskudne kabany. Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
SirMajkel napisał/a:
l Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
ja tam bym oblała ich smoła i patrzyła jak skóra schodzi. coś jak zdzieranie tynku po takich bazgrołach
SirMajkel napisał/a:
Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
Ale publicznie w centrum miasta z transmisją w TVP
Ten film się tu pojawił po to, żeby takie Burki jak wy mogły sobie poszczekać. Poprawni, jednolici, bezimienni społeczniacy.. Was niestety nikt nie zapamięta!
W Stavanger też już byli.
Na tej mapie graffiti jest kilka 1UP
openpoimap.org/?map=tourism&zoom=19&lat=58.97151&lon=5.750... dołączone są zdjęcia
Na tej mapie graffiti jest kilka 1UP
openpoimap.org/?map=tourism&zoom=19&lat=58.97151&lon=5.750... dołączone są zdjęcia
kest napisał/a:
Ten film się tu pojawił po to, żeby takie Burki jak wy mogły sobie poszczekać. Poprawni, jednolici, bezimienni społeczniacy.. Was niestety nikt nie zapamięta!
Jak i takich frajerów jak ty i ci na filmie. Ewidentnie brakuje im 5 klepki. Żaden szanujący się facet nie marnowały na to czasu..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie