Niech sobie swoje domy i auta pomalują SMIECIE! W Nowym Yorku jak zmienił się burmistrz parę lat temu to afera na cały świat 3x złapią Cię na niszczeniu miasta graffiti 25 lat więzienia i się skończyło hahahaha tak samo morderstwa było 1700 w roku A jest 120 jest różnica? Jak jeden z drugim chce malować to niech sobie w domu tak robi nie na mieście bo większość osób nie chce na to patrzeć ja nikogo nie zmuszam do oglądania mojego siurka
lubię graffiti (piękne i w dozwolonych miejscach), ale to co ten typ maluje to są jakieś paskudne kabany. Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Wielcy mi k🤬a graficiarze. Jedna cyfra i dwie litery, nawet ja bym dał radę to namalować. Czym k🤬a oni się chwalą? Tym dnem czy swoim niedoj🤬iem?
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
SirMajkel napisał/a:
l Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
ja tam bym oblała ich smoła i patrzyła jak skóra schodzi. coś jak zdzieranie tynku po takich bazgrołach
SirMajkel napisał/a:
Mam nadzieję, że go złapią i zrobią mu co na jednym filmiku na sadolu zrobili graficiarzom czyli malowanie dupy, jaj i ryjka.
Ale publicznie w centrum miasta z transmisją w TVP
Do takich c🤬jów trzeba strzelać pociskami dum dum. Dla pewności 2 razy.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ten film się tu pojawił po to, żeby takie Burki jak wy mogły sobie poszczekać. Poprawni, jednolici, bezimienni społeczniacy.. Was niestety nikt nie zapamięta!
jebią system chłopaki. Płacą podatki na psi c🤬j to se chociaż pomalują ściany żeby miał kto je odmalować.
W Stavanger też już byli.
Na tej mapie graffiti jest kilka 1UP
openpoimap.org/?map=tourism&zoom=19&lat=58.97151&lon=5.750... dołączone są zdjęcia
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Na tej mapie graffiti jest kilka 1UP
openpoimap.org/?map=tourism&zoom=19&lat=58.97151&lon=5.750... dołączone są zdjęcia
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
kest napisał/a:
Ten film się tu pojawił po to, żeby takie Burki jak wy mogły sobie poszczekać. Poprawni, jednolici, bezimienni społeczniacy.. Was niestety nikt nie zapamięta!
Jak i takich frajerów jak ty i ci na filmie. Ewidentnie brakuje im 5 klepki. Żaden szanujący się facet nie marnowały na to czasu..