Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
krasnal_hałabała 2019-10-17, 19:56 1
Wiewór napisał/a:

@up dziękuję. Nie jestem godzien takiego wyróżnienia ale obiecuję, że będę nosił ten order z dumą i powagą na jaką zasługuje.
Poza tymi chwilami gdy się nap🤬lę i na przykład go obrzygam czy wpadnie mi do kibla ale przecież zawsze go można umyć.

Jak wpadnie ci do kibla to wyjeb, wiem co mówię, nie chcesz mieć bakterii kałowych w ryju.
Zgłoś
edmund 2019-10-17, 23:51
TB303 napisał/a:

Dopóty rybki łapią przynętę
I nie, nie popieram tego - wręcz przeciwnie. Brzydzę się polityką.

wyluzuj, dzisiaj nawet ja mu piwo dałem,
niech ma swoją chwilkę
Zgłoś
Wiewór 2019-10-18, 7:39 3
Wacław.Milczek napisał/a:

Aż się zaciekawiłem, jak jest dla ciebie jedyna słuszna partia/ideologia w tym kraju. Tak na pierwszy rzut oka wyglądasz na zwolennika biedronka

Nie ma jedynej słusznej partii. Nie jestem oszołomem z klapkami na oczach. Obserwuję każdą partią i śledzę jej poczynania. W zależności od tego jak się zachowują i co prezentują staję się ich zwolennikiem. Nie jestem stały w uczuciach politycznych więc szybko mogę zmienić zdanie jak coś odp🤬lą. Żeby nie być gołosłowny lata temu przy pierwszej kadencji PiS głosowałem właśnie na nich. Dopiero w trakcie ich kadencji zorientowałem co ja Polsce uczyniłem i z kim mamy do czynienia.
Biedronka ceniłem za to, że wyj🤬 ze Słupskiego chlewa więcej gówna niż ze stajni Augiasza.
Niestety zorientowałem, że to jednak pajac jak po wyborach do parlamentu EU wyszedł na scenę i skakał jak poj🤬e dziecko ze szkoły specjalnej krzycząc, że są trzecią siłą polityczną w Polsce mając procent głosów na granicy błędu statystycznego.
Przez to idiotyczne zachowanie z polityka lubianego spadł w mojej ocenie do neutralnego.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś