👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opłakane skutki zażywania specyfiku o nazwie flakka...
@Wiewór
Mistrzu... to dla ciebie.
W treść merytoryczną nie wnikam...

@Wiewór
Mistrzu... to dla ciebie.

W treść merytoryczną nie wnikam...
@up dziękuję. Nie jestem godzien takiego wyróżnienia ale obiecuję, że będę nosił ten order z dumą i powagą na jaką zasługuje.
Poza tymi chwilami gdy się nap🤬lę i na przykład go obrzygam czy wpadnie mi do kibla ale przecież zawsze go można umyć.
Poza tymi chwilami gdy się nap🤬lę i na przykład go obrzygam czy wpadnie mi do kibla ale przecież zawsze go można umyć.

Katie napisał/a:
@Wiewór
ile jeszcze tematów zasmrodzisz gównem o nazwie polityka?
Dopóty rybki łapią przynętę

I nie, nie popieram tego - wręcz przeciwnie. Brzydzę się polityką.
Katie napisał/a:
@Wiewór
ile jeszcze tematów zasmrodzisz gównem o nazwie polityka?
Dopóki wbijecie sobie do pustych łbów, że PiS to komuna a na bolszewię się nie głosuje.
C🤬j.

Wiewór napisał/a:
Dopóki wbijecie sobie do pustych łbów, że PiS to komuna a na bolszewię się nie głosuje.
Ta, jasne...
Hehe

Wiewór napisał/a:
C🤬j.
Aż się zaciekawiłem, jak jest dla ciebie jedyna słuszna partia/ideologia w tym kraju. Tak na pierwszy rzut oka wyglądasz na zwolennika biedronka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie