@JADoktor
I tak i Hamerykanie i Kanadyjczycy znaja swoj numer rejestracji, bo musisz go podac policjantowi z pamieci jezeli zatrzyma cie i przeprowadza test na alkohol/narkotyki na miejscu.
I tak i Hamerykanie i Kanadyjczycy znaja swoj numer rejestracji, bo musisz go podac policjantowi z pamieci jezeli zatrzyma cie i przeprowadza test na alkohol/narkotyki na miejscu.
JADoktor napisał/a:
Ta k🤬a i jeszcze mi powiecie ze hamerykanie znaja numer rejsracyjny swojego samochodu
Brak wiedzy elementarnej... To nie USA i nie HAMERYKANIE tylko KANADA i w dodatku z głównym językiem urzędowym Francuskim. Nie znasz się to proszę nie wypowiadaj się bo porównywanie Kanady do USA jest ja porównywanie Malucha do Porshe.
podpis użytkownika
This is not a reaction against a negative world. It's a response to a negative world.
Matka mojej koleżanki miała Punto w Hatchback'u, a kilka razy próbowała wejść do Coope. Jak będę mieć swoje auto to będę każdy zakamarek znać. Teraz na razie tylko skuter, a z pamięci wymienię gdzie jaki kabel jest, gdzie ryska, gdzie pęknięcie, gdzie śruby brakuje, gdzie co było i kiedy wymieniane, nalepki, kolory - wszystko. I według mnie każdy powinien znać takie rzeczy, a na pewno już rejestracje bo co? Zaparkuje koło niego identyczny model samochodu w tym samym kolorze i 'k🤬a który mój?'.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Prawko mi cztery lata temu zabrali, a dalej pamiętam rejestracje. Nie popisałeś się Doktorku

Szczerze mowiac pedaly to macie racje,
Film jest z Kanady a wam gratuluje dobrych nauczycieli w waszych gimnazjach.
Komentrz pisalem od niechcenia i nie analizowalem z🤬by filmu kaltka po klatce aby znalesc jakis blad. A sceneria i ten rodzaj fakeow kojarzy mi sie z Hameryka.
Film jest z Kanady a wam gratuluje dobrych nauczycieli w waszych gimnazjach.
Komentrz pisalem od niechcenia i nie analizowalem z🤬by filmu kaltka po klatce aby znalesc jakis blad. A sceneria i ten rodzaj fakeow kojarzy mi sie z Hameryka.

JADoktor napisał/a:
Ta k🤬a i jeszcze mi powiecie ze hamerykanie znaja numer rejsracyjny swojego samochodu
Dla większości to pewnie jeden c🤬j, ale mimo wszystko poprawię - to Kanadyjczycy, a nie Amerykańce...

JADoktor napisał/a:
To są Kanadyjczycy