Powalająca (dosłownie) reklama.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
A ja w laboratorim robilem keidys doswiadczenie z wyznaczaniem zawartosci substancji smolistych w papierosach
To kolbka 100ml z dymem mentolowej fajki przepuszczonym przez 10% roztwór NaOH w etanolu
To kolbka 100ml z dymem mentolowej fajki przepuszczonym przez 10% roztwór NaOH w etanolu
@Centurion, ja się z Twoimi postulatami zgadzam całkowicie.
mnie wkurza tylko kiedy ludzie twierdzą że palenie tytoniu zabija. i walczą z tym w taki sposób jaki jest przedstawiony w filmie.
dobijają mnie również osoby które chcą za wszelką cenę zakazać palenia.
mnie wkurza tylko kiedy ludzie twierdzą że palenie tytoniu zabija. i walczą z tym w taki sposób jaki jest przedstawiony w filmie.
dobijają mnie również osoby które chcą za wszelką cenę zakazać palenia.
@Centurion
Tam w Gdańsku musicie mieć cholernie niekulturalnych palaczy.
Tam w Gdańsku musicie mieć cholernie niekulturalnych palaczy.
A ja jestem za tym, żeby papierosy były dobrem luksusowym i żeby kosztowały 20 zł za paczkę.
Wtedy wszyscy byliby zadowoleni, bo Ci chcą palić paliliby dalej, państwo by zarobiło, a i gangsta dzieciaków ze szlugą w mordzie pod gimnazjum by nie było, bo pewnie przeliczyliby, że za 5 paczek fajek mają jakieś tam konto premium w tibii.
Wtedy wszyscy byliby zadowoleni, bo Ci chcą palić paliliby dalej, państwo by zarobiło, a i gangsta dzieciaków ze szlugą w mordzie pod gimnazjum by nie było, bo pewnie przeliczyliby, że za 5 paczek fajek mają jakieś tam konto premium w tibii.
Żeby przepełnić czarę goryczy to jeszcze dodam że najśmieszniejszą rzeczą dotyczącą palaczy jest tzw. "wyżebrywanie papierosów" czyli łażenie po ludziach i szukanie naiwniaka który ma papierosy i się nimi podzieli. Zwykle ich ofiary mają zwykle takie lekko złe miny, ale co tu się dziwić, skoro to ścierwo tyle kosztuje a jeszcze ktoś ci trochę zabiera.
Ale ogólnie to wygląda to jak małe, żebrające rumuńskie dzieci, naprawdę przekomicznie.
Ale ogólnie to wygląda to jak małe, żebrające rumuńskie dzieci, naprawdę przekomicznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie