i ten dźwięk w głowie taki szum jak się mocniejszą sztuke wyłapie
śmieszniejsze niż straszniejsze. Jak zwykle.
konto usunięte
2010-04-06, 22:56
A ja w laboratorim robilem keidys doswiadczenie z wyznaczaniem zawartosci substancji smolistych w papierosach
To kolbka 100ml z dymem mentolowej fajki przepuszczonym przez 10% roztwór NaOH w etanolu
@Centurion, ja się z Twoimi postulatami zgadzam całkowicie.
mnie wkurza tylko kiedy ludzie twierdzą że palenie tytoniu zabija. i walczą z tym w taki sposób jaki jest przedstawiony w filmie.
dobijają mnie również osoby które chcą za wszelką cenę zakazać palenia.
@Centurion
Tam w Gdańsku musicie mieć cholernie niekulturalnych palaczy.
konto usunięte
2010-04-06, 23:37
A ja jestem za tym, żeby papierosy były dobrem luksusowym i żeby kosztowały 20 zł za paczkę.
Wtedy wszyscy byliby zadowoleni, bo Ci chcą palić paliliby dalej, państwo by zarobiło, a i gangsta dzieciaków ze szlugą w mordzie pod gimnazjum by nie było, bo pewnie przeliczyliby, że za 5 paczek fajek mają jakieś tam konto premium w tibii.
Żeby przepełnić czarę goryczy to jeszcze dodam że najśmieszniejszą rzeczą dotyczącą palaczy jest tzw. "wyżebrywanie papierosów" czyli łażenie po ludziach i szukanie naiwniaka który ma papierosy i się nimi podzieli. Zwykle ich ofiary mają zwykle takie lekko złe miny, ale co tu się dziwić, skoro to ścierwo tyle kosztuje a jeszcze ktoś ci trochę zabiera.
Ale ogólnie to wygląda to jak małe, żebrające rumuńskie dzieci, naprawdę przekomicznie.