Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2010-04-06, 23:46
wyobraźcie sobie co by ninja z tego filmiku zrobili jak by to kobieta odpaliła ta fajkę
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 0:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2010-04-07, 0:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grigori 2010-04-07, 0:27
Co do 'papierosowego savoir vivre' itp:

Trzeba pamiętać, że jarać szlugi mogą wszyscy, ale palić papierosy tylko niektórzy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 0:35 1
To i ja coś od siebie dorzucę.
Palaczem nie jestem, czy to biernym, czy hm... "prawdziwym". Jestem za zakazem palenia tytoniu w miejscach publicznych z wyjątkami. I tak na przykład zakaz palenia w klubach czy pubach powinien być ustalany przez właściciela. Nie może on mieć narzucane przez państwo to czy można palić we własnym lokalu, dla mnie to trochę chore. To właściciel powinien decydować jakich klientów chce obsługiwać.
Zgłoś
amplidude 2010-04-07, 1:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 1:13 1
Zgłoś
N 2010-04-07, 13:53
sveq napisał/a:

I gdzie była policja kiedy jest potrzebna

na fajce...
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 14:35
Harry Potter kozaczy w pelerynie niewidce, taka jest prawda
Zgłoś
yarzapp 2010-04-24, 20:07
alfa166 napisał/a:

Amerykanie próbowali - ich autostrady i lotniska nie dźwignęły sprawy :

Ale to Onion news, wiesz?
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-25, 0:30
fajne te papierosy, kupie bratu
Zgłoś
chetek 2010-09-16, 23:53
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-29, 13:39 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem