podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Marihuana medyczna jest legalna w polsce. Najlepszy diler to martwy diler.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
ryży pedał i małpa nie będą mam się panoszyć po ulicach
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Narkotyki powinny być nielegalne. Ale marihuana to raczej używka niż narkotyk, dużo mniej szkodzi niż np. alkohol. Nie, nigdy sama nie próbowałam i nie zamierzam, przynajmniej póki legalna nie jest.
Za to np. tytoń uzależnia prawie od razu i skraca życie średnio o 15 lat. Stąd widać jakie w rządach k🤬y skoro jeszcze tego nie zabronili: wiedzą że partia która zabroni będzie miała głosy wszystkich palących c🤬li przeciwko. Logika ich nie obchodzi, tylko władza się liczy.
Normalnie jestem w pełni za wolnościami obywatelskimi. Ale uzależniony człowiek nie jest w stanie decydować z sensem, liczy się tylko kolejny sztach; woli głodny chodzić ale fajki kupić. Tak więc jak powiesz "ja mam swój rozum" — większość społeczeństwa rozumu nie ma. To podobnie z jazdą 150km/h na autostradzie w dobrych warunkach: nawet jeśli potrafisz, debil który nie potrafi też będzie jechał.
Czyli na logikę: fajki szkodzą dużo bardziej niż trawa i uzależniają dużo bardziej niż trawa: są tylko trzy logiczne opcje: 1. oba zakazane, 2. fajki zakazane marycha dozwolona, 3. oba dozwolone. Ale oczywiście mamy opcję 4 która jest bez sensu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<