Moja dziewczyna lubi się ze mną napić, więc nie zdradza mnie z Erazmusami.
Czarni mają długie c🤬je, ale małą tolerancję na alkohol.
Tylko dlatego Cię nie zdradza? współczuję.
A poza tym, największą tolerancję na alko mają Słowianie i Skandynawowie (Północni Germanie) oraz Mongołowie, wszyscy poza nimi to żaden przeciwnik do picia.

Czarni mają długie c🤬je, ale małą tolerancję na alkohol.
Jeżeli jest czarna i ma małą tolerancję ma alkohol, to nie znaczy że jak ja położy pod stołem po dwóch pięćdziesiątkach, nie ma seksu. Bo jak napisałeś czarni mają długie c🤬je
Czarni mają długie ch*je, ale małą tolerancję na alkohol.
Wszystko dobrze,tylko pop🤬liles kolejność:
Upija Ciebie i idzie murzynowi ssać długiego c🤬ja.
K🤬a, jakbym miał takich kumpli jak ten murzyn, to już bym nie miał kumpli. Widzą, że koleś ma zaszetkę (męską torebkę) a w niej pewnie dokumenty, jak chcieli, żeby wpadł do tej wody, to mogli mu chociaż zabrać tą torebkę, teraz będzie musiał zap🤬lać po urzędach, wk🤬iać się i użerać z biurwami, żeby wyrobić dokumenty, a nie daj Boże, miał tam prawo jazdy albo uprawnienia na jakieś c🤬j wie co, zależy gdzie pracuje, to ma robotę na miesiąc pozamiataną, i co? będą go utrzymywać w tym czasie? Widzą, że jest naj🤬y, że ma torebkę w której są prawdopodobnie dokumenty, możliwe, że wypłata, to powinni albo go powstrzymać, żeby nie odp🤬lał głupot albo jak chcieli porobić sobie jaja, to zabrać mu torebkę zanim się wjebie do tej wody.
Tylko dlatego Cię nie zdradza? współczuję.
A poza tym, największą tolerancję na alko mają Słowianie i Skandynawowie (Północni Germanie) oraz Mongołowie, wszyscy poza nimi to żaden przeciwnik do picia.
Co robi? Pracuje?