Nie wiem w sumie co bardziej jebie ludziom we łbach. Czy palenie cracku, czy heroina, czy meta, czy 90 płci i bycie specjalnym płatkiem śniegu z wrażliwymi na słowa uczuciami.
Swoją drogą to ma ktoś ochotę na 'atm' za 10 dolców*?
*ass to mouth
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zajebiste

ta babka ma fajny kojacy glos :p
DMT
2017-09-14, 10:11
Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów...
podpis użytkownika
Q L I
M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów...
10/10
Konto usunięte
2017-09-14, 11:25
Nic nie pali, przecież jest zakaz palenia, nie widzisz?!
dobra niech ktos powie co to jest atm ? "łdowanie w dupe ..." i dalej nie rozumie
DMT
2017-09-14, 11:51
mormakill napisał/a:
dobra niech ktos powie co to jest atm ? "łdowanie w dupe ..." i dalej nie rozumie
A co? Chcesz zarobić $10?
podpis użytkownika
Q L I
M A X
mormakill napisał/a:
Przecież napisałem małym druczkiem nad filmikiem "ass to mouth" czyli tłumacząc lużno "z dupy do mordy".
podpis użytkownika
Konto usunięte
2017-09-14, 14:56
Velture napisał/a:
Nie wiem w sumie co bardziej jebie ludziom we łbach. Czy palenie cracku, czy heroina, czy meta, czy 90 płci i bycie specjalnym płatkiem śniegu z wrażliwymi na słowa uczuciami.
Najbardziej jebie ludziom w głowach religia.
może ktoś rozpisać dialog (moze byc bez tlumaczenia) od 0:40 bo nic🤬ja nie rozumiem tego bełkotu ;/;/
Asynchronous Transfer Mode (ATM) – szerokopasmowy standard komunikacji, realizujący przesył pakietów poprzez łącza wirtualne. Wybór drogi (routing) jest dokonywany tylko raz, przy zestawianiu łącza. Wszystkie pakiety należące do jednego połączenia wirtualnego są wysyłane tą samą trasą.
" ~MaszAyahuaskę
Babka nie ma sumienia, wbija się na chatę i przeszkadza laloli w pisaniu tych wszystkich mądrych postów... "
Jesteś pewny czy aby to nie był #Fantastico
Kali111 napisał/a:
może ktoś rozpisać dialog (moze byc bez tlumaczenia) od 0:40 bo nic🤬ja nie rozumiem tego bełkotu ;/;/
od 0:40
-One second. Shut the fuck up, shut up. I'll give you 10 dollars if you do ATM with this guy.
-What? What's that?
-ATM. He fucks you in the ass and then you blow him.
-Oh my god. That's it. I'm calling the police.
-Wait, wait, wait.
podpis użytkownika
Konto usunięte
2017-09-14, 17:20
Typek ma twarz jakby się witał już z podziemiem.
ja p🤬le wszyscy up: to jest fake