C🤬j wie co im się dzieje, ale ja nie pamiętam w ostatnich 20 latach swojego życia takich przypadków tak często jak przez ostatnie 3 lata.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
To z pewnością UFO i szczepionki.
No bo gdzież udary, zawały, padaczki, dopalacze itp.
Nie wspominając o wrogach czających się w konserwach w lodówce.
Średnowiecze!
No bo gdzież udary, zawały, padaczki, dopalacze itp.
Nie wspominając o wrogach czających się w konserwach w lodówce.
Średnowiecze!
mietas12 napisał/a:
Zwykły napad padaczki nic przyjemnego boli jak tak łapy wykręca.
Mi to bardziej przypomina udar, ale nie będę się mądrował bo nie miałem ani epilepsji,ani udaru.
szejset66, Różne rzeczy, ja np miałem jakieś fazy, że po lesie chodziłem. A to, że oni tak głowę wykręcają, to poprostu wywołuje to ten atak, mięśnie głowy się napinają, widać to też na prawej ręce.
Włącz myślenie! Big pharma! 5G! Bill Gates! tego nie zobaczysz w telewizji.
To jest od szczepionki z czipami. Bill Gates ich zdalnie odłączył od systemu. Chodzi o depopulacje Ziemi. Potwierdzone info z Davos. Ż__zi tam wszystko ustalili i podzielili między siebie ziemie. Dla Ż__ów najwazniejsze jest pozbyć się nic nie znaczących chińczyków. To im pomoze przejąć władze na świecie
Wszyscy jesteście szury- przecież to normalne, średniowieczne opętanie. Oglądam horrory to wiem.
W Chinach żyje ponad miliard ludzi, takich przypadków są dziesiątki dziennie. Właśnie przez koronawirusa tego typu materiały zaczęły być opychane jako rzekomy dowód na to, że szczepionki niby szkodzą, a tak naprawdę nie wiadomo, może być to wstrząs spowodowany jakimś innym czynnikiem. Nawet gdyby to była wina szczepionki to wypadałoby porównać ilu ludzi umiera przez NOP a ilu niezaszczepionych od koronawirusa i dopiero wtedy się zastanowić czy rzeczywiście szczepionki szkodzą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie