Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cipczan 2022-09-21, 7:19 7
To z pewnością UFO i szczepionki.
No bo gdzież udary, zawały, padaczki, dopalacze itp.
Nie wspominając o wrogach czających się w konserwach w lodówce.
Średnowiecze!
Zgłoś
Kurde26 2022-09-21, 7:22 2
mietas12 napisał/a:

Zwykły napad padaczki nic przyjemnego boli jak tak łapy wykręca.

Mi to bardziej przypomina udar, ale nie będę się mądrował bo nie miałem ani epilepsji,ani udaru.
Zgłoś
EdiWillow 2022-09-21, 7:29
Ataki padaczki
Zgłoś
mietas12 2022-09-21, 8:02
szejset66, Różne rzeczy, ja np miałem jakieś fazy, że po lesie chodziłem. A to, że oni tak głowę wykręcają, to poprostu wywołuje to ten atak, mięśnie głowy się napinają, widać to też na prawej ręce.
Zgłoś
pablohasan 2022-09-21, 8:29 7
Włącz myślenie! Big pharma! 5G! Bill Gates! tego nie zobaczysz w telewizji.
Zgłoś
mekiz 2022-09-21, 8:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2022-09-21, 9:18 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2022-09-21, 9:54
To jest od szczepionki z czipami. Bill Gates ich zdalnie odłączył od systemu. Chodzi o depopulacje Ziemi. Potwierdzone info z Davos. Ż__zi tam wszystko ustalili i podzielili między siebie ziemie. Dla Ż__ów najwazniejsze jest pozbyć się nic nie znaczących chińczyków. To im pomoze przejąć władze na świecie
Zgłoś
Love_is_Love 2022-09-21, 9:55
Zgłoś
konto usunięte 2022-09-21, 10:17
Zgłoś
Nr.Nobody 2022-09-21, 10:28 5
Zgłoś
Mezami 2022-09-21, 10:44 3
Wszyscy jesteście szury- przecież to normalne, średniowieczne opętanie. Oglądam horrory to wiem.
Zgłoś
userprivateyolo 2022-09-21, 10:51
Zgłoś
Signore 2022-09-21, 12:21
W Chinach żyje ponad miliard ludzi, takich przypadków są dziesiątki dziennie. Właśnie przez koronawirusa tego typu materiały zaczęły być opychane jako rzekomy dowód na to, że szczepionki niby szkodzą, a tak naprawdę nie wiadomo, może być to wstrząs spowodowany jakimś innym czynnikiem. Nawet gdyby to była wina szczepionki to wypadałoby porównać ilu ludzi umiera przez NOP a ilu niezaszczepionych od koronawirusa i dopiero wtedy się zastanowić czy rzeczywiście szczepionki szkodzą
Zgłoś
Janusz_k 2022-09-21, 12:34
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

I najważniejsza zasada NIE WKŁADAMY NIC DO UST tym bardziej palcy. Zabezpieczamy głowę, czymś miękkim pod głowę np zwinięta kurtką, tylko uważamy żeby nie dostać gonga.

Odchylamy głowę do tyłu żeby leżący się nie dusił własnym językiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem