📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:23
GoaDupa napisał/a:
po odgłosach nagrywającej wywnioskować można że poza filmowaniem ... coś jeszcze robiła
Norskgris napisał/a:
E tam, ubezpieczyciel wypłaci.
Wszedłem żeby to samo napisać i zapytać OP'a czy on swojego passata nigdy nie ubezpieczał
pSTANLEY napisał/a:
Kapitan dający w palnik to twój pracownik i ubezpieczyciel nie może odmówić ci wypłaty odszkodowania z powodu tego że on sobie postanowił zapić lub zrobić psikusa. Poza tym między innymi dlatego jachty i tym podobne rzeczy często nie kupuje i ubezpiecza się na osobę fizyczną a zakłada się firmę, wtedy ona jest właścicielem jachtu oraz ponosi bezpośrednią odpowiedzialność prawną za takie wydarzenia. Chyba każdy stosuje tego typu dupochron.
gorzej jak sam właściciel tym kapitanem jest. to nie jest jakiś jacht superbogola wg mnie więc dla frajdy sam właściciel może to 'prowadzić' a
nawet jak kapitan da w palnik to ubezpieczyciela nie interesuje i elo z wypłaty.
Traba napisał/a:
Takie rzeczy co piszesz to dotyczą Kowalskiego. Zapomni, źle ubez, nie ma kasy, wymusi. Tutaj Sprawa odrazu zajmuje się kancelaria. Dla siebie zarabia 20% łydka do kasacji Kasa na konto wrak do Polski do latania, kupuje Janusz za 500tys masa takich na ogłoszeniach
kancelaria musi mieć w czym rzeźbić. to nie jest tak że biorą sprawę i wszystko idzie zgodnie z życzeniem klienta
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie