Cytat:
^kolega Moose Elkson - jeśli dzisieszy rząd nazwasz najmarniejszym w historii to jak nazwać rząd- 2xkaczyński+Lepper+Giertych.... są poza skalą - cytuję "spiep***aj dziadu"!
Bo Kaczyński przejęzyczył się śpiewając hymn, zaś jego brat ma kota zamiast małżonki? Za wspomniane "spieprzaj dziadu"? No, faktycznie tragedia i dyskwalifikacja polityczna, tak jakby to było najważniejsze w skali państwa. Koalicja była utworzona w celu uzyskania większości sejmowej. Czy inaczej jest z obecną koalicją z PSL, której jedynym celem istnienia jest utrzymanie się przy korycie, przez co zmieniają poglądy przynajmniej raz na tydzień? A LPR - nie licząc paru głośnych wpadek, do tego nierzadko sztucznie napompowanych przez media - był jedyną partią prawicową w polskim sejmie i nierzadko rzucał dobrymi pomysłami. Było przeciętnie, zaś obecnie jest tragicznie. Aż mi się wierzyć nie chce, że ta partia wciąż pozuje na prawicę. Nie wiem, jak dla ciebie, ale dla mnie strategia "cośtam zrobimy i jakoś to będzie" nie satysfakcjonuje, tylko wywołuje lęk. Tym bardziej, że zanosi się na utrzymanie tej bandy przy władzy.
Cytat:
^ "wina kibola" - śmieszy mnie to jak Ci bezmózgowi kibole udają teraz pokrzywdzonych, gdyby normalnie kibicowali nie było by sprawy, a tak mają za swoje.
O dziwo Don Tusko zawsze znajdzie dziwny punkt zaczepienia w momencie, gdy trzeba przykryć jakąś idiotyczną decyzję rządu, mimo że wcześniej mało go sprawa obchodziła.
Cytat:
niech sp🤬ala lizus Kaczyńskiego !!!!
Jakbyś czytał Ziemkiewicza, to byś wiedział, że jego fanbojem bynajmniej nie jest. I trzeba mieć chyba góra 15 lat albo kompletnie pusty łeb, by każdego przeciwnika PO od razu nazywać pisowcem. Takim paranoikom (tyczy się to obu stron) powinni odbierać prawo wyborcze i byłby spokój.