👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te! Usunięto zgłoszenie dubla, bo to nie dubel! :O
Za to jest to zwykła ściema! Na filmie Edka widać, że to jest to samo miejsce, ten sam skuter, prawdopodobnie ta sama baba, ale jest inna pogoda i ma na sobie inne ciuchy! To zwykły bait!
sadol.pl/kobieta-i-skuter-vt590832.htm
Za to jest to zwykła ściema! Na filmie Edka widać, że to jest to samo miejsce, ten sam skuter, prawdopodobnie ta sama baba, ale jest inna pogoda i ma na sobie inne ciuchy! To zwykły bait!
sadol.pl/kobieta-i-skuter-vt590832.htm
„wyro i kuchnia to jedyny sens istnienia kobiet...” dla Ciebie na bank. I pieluchę ci zmieni i z lodówki coś przyniesie XD
Antoni79 napisał/a:
Moja oburzona, bo ponad dzień zeszło mi się z układaniem paneli w przedpokoju. Kompletnie z demontażem starych, wyczyszczeniem i przygotowaniem podłoża, położeniem nowych, obróbkami na gotowo. Bo to tylko 5 m2 i to się szybko powinno robić.
Ja bym cię zwolnił na jej miejscu, bo jesteś za wolny.

Jasne że ustawka na tik toka. I kolega wyżej wstawił link do tej samej kobiety robiącej to samo.
Andrzejas napisał/a:
Te! Usunięto zgłoszenie dubla, bo to nie dubel! :O
Jak te filmy z pokładów samolotów z bijatykami czy aferami "księżniczek"
Takie bezczelnie ordynarne fejki a ludzie klikają
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie