📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najlepsze jest to, że obok masa dech, z których można byłoby zrobić pochylnię

Zaoszczędzili na niezbrojonym.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

SzokAT napisał/a:
Najlepsze jest to, że obok masa dech, z których można byłoby zrobić pochylnię
![]()
Jeszcze lepsze jest to, że gość nad tobą napisał to samo co ty.
Po primo jak dla mnie to blok nawet na opony nie spadł tylko kawałek dalej i dlatego jebło, druga sprawa, że blok niezbrojony.
Co do zajebistego pomysłu z pochylnią, jak dla mnie to oni już stoją na wzniesieniu dodajmy do tego pochylnie i rozpędzony bloczek fruuu poszedłby w p🤬du, jak pochylnia to ciężarówkę odwrócić i wtedy się bawić, poturla się pod górkę i zjedzie z powrotem na deski, gdzie daj Bóg się zatrzyma, mówię to ja ekspert-inżynier :*
Co do zajebistego pomysłu z pochylnią, jak dla mnie to oni już stoją na wzniesieniu dodajmy do tego pochylnie i rozpędzony bloczek fruuu poszedłby w p🤬du, jak pochylnia to ciężarówkę odwrócić i wtedy się bawić, poturla się pod górkę i zjedzie z powrotem na deski, gdzie daj Bóg się zatrzyma, mówię to ja ekspert-inżynier :*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie