Podaj źródło bo jak na razie lecisz w c🤬ja a to bardzo k🤬a nie ładnie .
hehehe, dobrze ze to nie nasz
my nie mamy lotniskowca
mam nadzieje że ten jest niemiecki albo ruski
my nie mamy lotniskowca
mam nadzieje że ten jest niemiecki albo ruski

AHAHAHA_NO napisał/a:
albo to po protu tak że czego się komor niedotknie to spi*erdoli
zrób porządek w domu, przygotuj jakieś ciasto, kawkę,
będziesz miał gości

podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade
to my mamy lotniiskowiec??? :O
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!

Ja p🤬lę, przeczytałeś cały artykuł czy tylko nagłówek?
Jakieś tam usterki były już PODCZAS wizyty, a nie pojawiły się PO wizycie.
A nawet jakby to Bronek go sp🤬olił, to byłby to największych sukces polskiej marynarki wojennej od udziału w zatopieniu Bismarcka
Cytat:
Prezydent Komorowski wizytujący USS „Theodore Roosevelt” nie mógł wiedzieć, jak duży problem z tym okrętem ma jego załoga
Jakieś tam usterki były już PODCZAS wizyty, a nie pojawiły się PO wizycie.
A nawet jakby to Bronek go sp🤬olił, to byłby to największych sukces polskiej marynarki wojennej od udziału w zatopieniu Bismarcka

Ezoteryk napisał/a:
Podaj źródło bo jak na razie lecisz w c🤬ja a to bardzo k🤬a nie ładnie .
Proszę - tylko wywal spację

defence24. pl/news_po-wizycie-prezydenta-komorowskiego-lotniskowiec-do-remontu
Autor napisał/a:
Jak Cię ABW dopadnie to będziesz się zwijał z bUlu
No jasne, na sadistic.pl sama gangsterka. Na pewno wszystkie służby szukają tutaj twardzieli, żeby im wjechać na chatę i na pewno Prezydent się przejmuje, co jakiś półanalfabeta gówniarz o nim pisze na tym portalu. K🤬a mać, myślałem, że po wakacjach Sadistic wróci choć trochę do pierwotnej postaci, ale c🤬j - portal przepadł.

Dobre było jak komor otwierał giełdę na wall street. Akcje padły na łeb na szyję, ale miałem ubaw

Dobrze. Jedno narzędzie siania jedynego słusznego ustroju w innych suwerennych państwach mniej.