👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobiety to chyba uważają że trochę siły w rękach to jakaś potwarz dla kobiecości. Przecież to od samego początku widać że jebnie w szuwary.
dokładnie...mieśnie nie zdolne do wysiłku ale tak jest jak sie nic nie robi...
Wszelakie liny i parkowanie to zdecydowanie domena dziurawców.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Attero132 napisał/a:
dokładnie...mieśnie nie zdolne do wysiłku ale tak jest jak sie nic nie robi...
Nie liczą się mięśnie, ale przy takim wektorze siły nie miała szans dolecieć na drugą stronę, przy tym naskoku od góry większość energii kinetycznej poszła w linę. Tu trzeba rozpędu i raczej już w skoku łapać linę, ew. trzymając linę biec po okręgu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie