👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za cioty skończone
Brawa dla "społeczniaka", porządek musi być!

rozumiem gdyby chociaż coś naprawdę ładnego tam robili, często idąc przez miasto widzę różne grafiti i są takie na które patrząc czuje się uznanie dla tego kto to uczynił. Lecz w tym przypadku to jakieś zasrane gówno ala "gimbaza to cioty, a ja już miałem egzamin gimnazjalny"...
podatków nie płacą, to kur*y nie szanują... a starzy najlepiej niech zapieprzają...
nie wiem czy większym kretynem trzeba być żeby to robić, czy żeby się tym chwaić

qtacz napisał/a:
czekam na słodki "bul" dupy![]()
ps tak to w Polsce![]()
Qtas.. Na uśmierzenie mojego bólu musiałaby paść komenda "ognia", kiedy wszystkie cioty z filmiku stałyby już pod murem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie