👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba jestem jakiś zepsuty bo bardziej rusza mnie jak taki tort pada na podłogę niż te wszystkie rozwalone łby na hardzie

liczyłem na podpalenie kudłów i bieganie po całej sali.
mega fail
mega fail
Stoliczku, nakryj się!!!!
Bo stolik był zły i podłoga.... podłoga... też była zła.
Bo stolik był zły i podłoga.... podłoga... też była zła.
Gdyby funkcjonowali jeszcze śmiechu warte to wygralbys pewnie lodówkę pelna mięsa a tak tylko wirtualne pismo masz 20 lecnaglowna. A tak w ogóle to nieladnie teściową w internety puszczać
Autokorekta * pismo
I 19 te
Autokorekta * pismo
I 19 te

Źle wyważyli środek ciężkości i silniki odrzutowe go przekręciły :<
Tak się dzieje gdy zwykłe postawienie talerza na stoliku jest za mało ekskluzywne i kombinuje się jakieś podstawki (książki?). A jeżeli już się kombinuje to niech nie zabierają się zato kobiety bo ofekt jak na filmie

przypał siara,blamaż wstyd wszystkie te słowa pasuja idealnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie