Oszukista j🤬y

podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
"oszukista" po tym strzale miał złamane żebra, ktoś jeszcze chce coś powiedzieć głupiego na tematy z którymi kompletnie nie ma do czynienia ?
manutd94 napisał/a:
"oszukista" po tym strzale miał złamane żebra, ktoś jeszcze chce coś powiedzieć głupiego na tematy z którymi kompletnie nie ma do czynienia ?
Ja chcę, oszukista.

Tzw Dirty tricks, zawsze mi się podobały. Choć w np boksie jest to irytujące. Ukryte faule, łokcie, deptanie po stopach...
Jaki "dirty trick"? Dostał strzał, złożył się, typ się rozochocił, że go dobije i wyłapał w szczękę. Po takim p🤬lnięciu w wolne żebra [te które nie posiadają chrząstek łączących ich z mostkiem] czy w wątrobę mało który kozak by się nie skulił.
Jeśli już kogoś oskarżać to znokautowanego za szkolny błąd w postaci opuszczenia gardy. Czym to wytłumaczyć? Chciał mu zasadzić "cepa" rodem z wiejskiej dyskoteki.
Biegł jak cygan po zasiłek i się przeliczył.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Jeśli już kogoś oskarżać to znokautowanego za szkolny błąd w postaci opuszczenia gardy. Czym to wytłumaczyć? Chciał mu zasadzić "cepa" rodem z wiejskiej dyskoteki.
Biegł jak cygan po zasiłek i się przeliczył.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
@!Timon
Czy ty też, tak jak ten pan, nosisz zaszczytny tytuł doktora nauk ?
Czy ty też, tak jak ten pan, nosisz zaszczytny tytuł doktora nauk ?

Kolejny gif starszy od internetów, występujący w co drugiej kompilacji.