👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Akurat żeby dawać krowie rozpłodowej antykoncepcje - to niezły pomysł

@up
Nie, uważam że największym zagrożeniem dla świata są debile, którzy nie potrafią ogarnąć swojego życia - jak ta pani z obrazka.
Dzieci narobiła, ale żeby je wykarmić - to już zabrakło pomyślunku.
Ostatecznie nie dziwi - bo dzieci zrobić to każdy debil potrafi - ale żeby coś więcej to już trzeba nie być pasożytem społecznym.
Zlikwidujmy socjal i niech się wszyscy mnożą do upojenia, byle ręce won od cudzej własności.
Nie, uważam że największym zagrożeniem dla świata są debile, którzy nie potrafią ogarnąć swojego życia - jak ta pani z obrazka.
Dzieci narobiła, ale żeby je wykarmić - to już zabrakło pomyślunku.
Ostatecznie nie dziwi - bo dzieci zrobić to każdy debil potrafi - ale żeby coś więcej to już trzeba nie być pasożytem społecznym.
Zlikwidujmy socjal i niech się wszyscy mnożą do upojenia, byle ręce won od cudzej własności.

janlew napisał/a:
Może być to wdowa.
No właśnie o tym mówię. Każda matka może zostać wdową, ale nie każda myśli o tym jak jej życie będzie wyglądało jeżeli to nastąpi.
Najprościej narobić bachorów - bo przecież co może pójść nie tak?

@UP
Raczej, inteligentni ludzie zastanowią się 10x nim się na jedno dziecko zdecydują, a idioci pieprzą się bez zabezpieczenia i dziwią się skąd tyle bachorów się wzięło.
Ale ogólnie w przyrodzie panuje "przeżyją najsilniejsi", a ludzie rozprzestrzeniają najsłabsze geny.
Raczej, inteligentni ludzie zastanowią się 10x nim się na jedno dziecko zdecydują, a idioci pieprzą się bez zabezpieczenia i dziwią się skąd tyle bachorów się wzięło.
Ale ogólnie w przyrodzie panuje "przeżyją najsilniejsi", a ludzie rozprzestrzeniają najsłabsze geny.

Henboh napisał/a:
a ludzie rozprzestrzeniają najsłabsze geny.
Z punktu widzenia doboru naturalnego, jeżeli to te geny przetrwają - to znaczą, że są one (paradoksalnie) lepiej przystosowane do warunków w jakich nosiciele tych genów żyją

Ostatnie najlepsze - ludzie zamiast brać życie w swoje ręce wierzą, że jakiś starzec w niebie ma moc kierowania nimi i w zależności jak dużo modlitw klepiesz tak bardzo ci pomaga - hahaha to nawet śmiesznie brzmi.

mogłeś same zdjęcia dodać bo są one dobre i dają do przemyślenia

@dziaad cywilizowanej dyskusji nie nazywał bym gównoburzą. Też nie znoszę Janlewa ale gdyby takie dyskusje prowokował to nie było by źle. To jest jednak tylko wyjątek który potwierdza regułę i zapewne długo się nie powtórzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie