Przejazd Koszalin-Skibno 07.08.2017.Akcja od 20sec i 38sec z drugiej kamery.Dobrze,że wyhamowała za torami,a nie na nich.Tak kierowca kobieta.Tak wgl 4 kobiety.Jak to wyjaśnić?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:04
Moje miasto takie piekne. A lokalmie opidama ze wpadla pod zamykający sie szlaban.
Coś szybko ten pociąg po zamknięciu szlabanu przejechał?
Inna sprawa, że chyba bym obsrany wysiadł po takiej akcji. Na szczęście nigdy nie jeżdżę z babami za kółkiem.
Inna sprawa, że chyba bym obsrany wysiadł po takiej akcji. Na szczęście nigdy nie jeżdżę z babami za kółkiem.
adrian.sultan napisał/a:
To bardzo proste
Widać że nie masz baby, każda w sytuacji zagrożenia kierując najpierw łapie sztywno kierownice później wciska pedał hamulca w podłogę(jeśli trafi) i czeka na rozwój sytuacji. Zero analizy sytuacji i do tego jeszcze ma głupi uśmiech na twarzy
Za to facet najpierw czeka na rozwój sytuacji, analizuje, a potem już nic nie robi bo nie żyje.
@orisunek
Chory jesteś? kierowca ma być skupiony na drodze, a nie na rozmowie z pasażerami, czy innymi pierdołami.
Kobieta też średnio rozgarnięta. Zakładając awarię układów hamulcowych, ja bym leciał dalej aż bym na czym innym się zatrzymał, a nie deptać przed torami w nadziei, że zaskoczy ;D
Chory jesteś? kierowca ma być skupiony na drodze, a nie na rozmowie z pasażerami, czy innymi pierdołami.
Kobieta też średnio rozgarnięta. Zakładając awarię układów hamulcowych, ja bym leciał dalej aż bym na czym innym się zatrzymał, a nie deptać przed torami w nadziei, że zaskoczy ;D
Brutal90 napisał/a:
Tak kierowca kobieta.Tak wgl 4 kobiety.Jak to wyjaśnić?
Dziwna konstrukcja w twojej wypowiedzi, w pierwszych zdaniach dajesz odpowiedź, a na samym końcu pytanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie