Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
To tylko przejazd
Brutal90 • 2017-08-08, 15:54
Przejazd Koszalin-Skibno 07.08.2017.Akcja od 20sec i 38sec z drugiej kamery.Dobrze,że wyhamowała za torami,a nie na nich.Tak kierowca kobieta.Tak wgl 4 kobiety.Jak to wyjaśnić?

Zgłoś
a................n 2017-08-08, 16:07 94
To bardzo proste
Widać że nie masz baby, każda w sytuacji zagrożenia kierując najpierw łapie sztywno kierownice później wciska pedał hamulca w podłogę(jeśli trafi) i czeka na rozwój sytuacji. Zero analizy sytuacji i do tego jeszcze ma głupi uśmiech na twarzy
Zgłoś
masonski-cyklista 2017-08-08, 16:14 7
aj tak niewiele brakowało.
Zgłoś
b................0 2017-08-08, 16:19 4
Szkoda! Mogło być pięknie!
Zgłoś
~Velture 2017-08-08, 16:40 16
Takim zabierać prawa jazdy z miejsca i robić specjalne w c🤬j trudne egzaminy ponowne. Tak trudne aby na pytanie o piątą literę z trzeciego akapitu 30 strony kodeksu odpowiadała poprawnie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
oleszek 2017-08-08, 16:49 1
alez szkoda ze ten pociag nie trafil w to glupie durne cos
Zgłoś
m................9 2017-08-08, 18:45 45
musiałem aż p🤬lnąć żonę w pysk tak mnie wk🤬iły te głupie baby, uspokoiłem się polecam

p🤬lona !!! zakaz babom prawa jazdy !!!!!!!
Zgłoś
Essent 2017-08-08, 19:20 30
Z innej strony.Takie przejazdy,gdzie pociąg zapierdziela na pełnej k🤬ie powinny być inne zabezpieczenia,a nie tylko obustronny szlabanik z wydłubanymi odblaskami przez zasranych sebiksów lub innych małolatów.To się mogło zdarzyć każdemu,nawet facetowi,że nie zobaczył w ostatniej chwili zamkniętego szlabanu bo przyjezdny,bo akurat jechał gdzieś w delegację i zarwał nockę.Co z tego,że skrzyżowanie jest oznakowane 500 metrów wstecz,baba tego nie zauważy bo albo gada przez telefon albo robi za DJ-a dla pasażerów z tyłu Żartowałem k🤬a,zabrać prawko i do lochu szczury gonić
Zgłoś
mig1988 2017-08-08, 19:33 1
Dobra metoda na ból nóg, aż trzy z nich postanowiły dalej z buta iść .
Zgłoś
spyyd3r 2017-08-08, 19:52 1
O Ja pierdule prawie 4 pieczenie na 1 ogniu
Zgłoś
Kamilosekk 2017-08-08, 20:10 1
Ten filmik jest przyśpieszony... ciapągi w Polsce tak szybko nie jeżdżą -.-
Zgłoś
idejakprzecinak 2017-08-08, 20:16 5
orisuniek napisał/a:

Z innej strony.Takie przejazdy,gdzie pociąg zapierdziela na pełnej k🤬ie powinny być inne zabezpieczenia,a nie tylko obustronny szlabanik z wydłubanymi odblaskami przez zasranych sebiksów lub innych małolatów.To się mogło zdarzyć każdemu,nawet facetowi,że nie zobaczył w ostatniej chwili zamkniętego szlabanu bo przyjezdny,bo akurat jechał gdzieś w delegację i zarwał nockę.Co z tego,że skrzyżowanie jest oznakowane 500 metrów wstecz,baba tego nie zauważy bo albo gada przez telefon albo robi za DJ-a dla pasażerów z tyłu Żartowałem k🤬a,zabrać prawko i do lochu szczury gonić

No tak, sygnału dźwiękowego i migających sygnalizatorów też nie widziały?
Zgłoś
landryn570 2017-08-08, 20:37 12
idejakprzecinak napisał/a:

No tak, sygnału dźwiękowego i migających sygnalizatorów też nie widziały?

Co tam, że we cztery jechały, żadna ani szlabanu, ani znaków, ani J🤬EGO CZERWONEGO PODWÓJNEGO MIGAJĄCEGO ŚWIATŁA nie widziała..
Ja p🤬le, co za tępę p🤬dy.
Zgłoś
vindy 2017-08-08, 20:39 1
Ciapaci z arabii saudyjskiejnie widzą co robią ze nie wydaja babą prawa jazdy.
Zgłoś
dziobak90 2017-08-08, 21:51 11
Analiza bardzo prosta, jechały we cztery, znaczy p🤬liły farmazony a baba za kierownicą zamiast patrzeć na drogę to gdacze w najlepsze k🤬a mać. W ostatniej chwili zwarły jej się obwody w mózgu i kazały jej hamować. Dróżnik, motorniczy i cały przedział najlepiej powinni jej wyp🤬olić takie lepy na ryj, żeby już nigdy kluczykiem do stacyjki nie trafiła. Tępe c🤬y, raszple z drutu, nieuki j🤬e.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie