Za 2 tygodnie czekania to za słaba kara ja bym im wysłał paczkę do siedziby z gównem, ale z zapłonem, który wybucha z gównem po otwarciu.
2 tygodnie to pewnie wina firmy, która wysyła ale sebix tego nie zrozumie.
Akurat jest to najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia. Ich największa wtopa, jeżeli o mnie chodzi, to paczka widmo przesyłana między magazynami w taki sposób, że nikt nie potrafił powiedzieć, gdzie w danym momencie jest i kiedy do mnie trafi. Ostatecznie czekam na nią już od dwóch lat. Dobrze, że nie zapłaciłem z góry. Numerów "kurier był, ale nikogo nie zastał" nawet nie zliczę. Unikam ich, jak tylko mogę.
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
tak na pewno bo uwierzę, że dwa tygodnie. DHLem paczki dochodzą od 2 do max 4 dni. A to tylko wymówka jakiegoś c🤬la do obsikania auta

DHL i TNT - te dwie firmy mają u mnie dożywotniego bana. Ta druga już od kilkunastu lat - z wisienką na torcie, którą była impreza w knajpie Zaścianek, gdzie bawiące się w drugiej sali bydło z TNT zaatakowało moich gości.

Dziwne ludzie mają problemy, u mnie jakoś paczki są zawsze na drugi dzień.
pewnie plebs mieszka gdzieś gdzie nikt nie chce jeździć i 2 tygodnie szukali kogoś kto się tego podejmie.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Najlepszy (i najtańszy) kurier, z jakim miałem do czynienia to Raben. Dawno temu sprzedałem zabudowę przestrzeni ładunkowej od swojej Toyoty Hilux - waży to prawie 200kg z wymiarami 180/190/70. Firmy kurierskie śpiewały sobie za taki przewóz od 1200 (K-EX) do 2000 (UPS). Typ z Rabena przyjechał ciężarówką, paleciakiem na windę i myk - koszt? 280 pln