📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"i można walić konia oglądając przechodzące dupeczki " edi serio ci współczuje ze musisz aż tak kombinowac zeby sobie ulżyć.

W Łodzi w klubie "Łódź Kaliska" w damskim kiblu są weneckie lustra z których widać główna sale i wejscie do klubu...

Kumpel w męskim też nie widział szkła weneckiego, więc chyba posadziłeś kloca w damskim jednak (podejrzewam, że w męskim i tak są pisuary...), za to sik w takim miejscu jest naprawdę niecodzienny
. Miałam wrażenie, że ktoś zaraz mnie zobaczy w trakcie oddawania moczu
.

Demoty sięgają poziomu niższego niż dno
Wrzucone 17 listopada 2009 o 23:20 przez cyruss

Wrzucone 17 listopada 2009 o 23:20 przez cyruss

Bogna napisał/a:
Miałam wrażenie, że ktoś zaraz mnie zobaczy w trakcie oddawania moczu
.
hmm ciekawe czy ona sadol.pl/ulga-vt25680.htm miała też takie samo wrażenie czy może 'lała' no to
A tak...przystanąć i patrzeć jakby się widziało, że ktoś jest w środku ?

Sytuacja 1: Wchodze do kibla, ściągam majdy, siadam na sedes, rozglądam się, wstaję, naciągam majdy i wychodzę kierując się do najbliższego McDolnalda żeby załatwić potrzebę w spokoju.
Sytuacja 2- Widzę jak ktoś wchodzi do takiego kibla - Idę za nim i namiętnie przeglądam się w lustrze przysuwając do niego twarz jak najbliżej
Sytuacja 2- Widzę jak ktoś wchodzi do takiego kibla - Idę za nim i namiętnie przeglądam się w lustrze przysuwając do niego twarz jak najbliżej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie