📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

HAL9000/2 napisał/a:
teraz pytanie; to tak miało być?
Tak miało być, skrętne tylne koła.
wini30 napisał/a:
Tak miało być, skrętne tylne koła.
Mało tego. W tej budzie na tyle siedzi drugi kierowca.

mało tego, facet z tyłu kręci w kierunku przeciwnym do jazdy
Tłumaczę objasniam. W Stanach w wozach straży są dwaj kierowcy. Jeden obsługuje gaz, hamulec i kierownicę a drugi tylko kierownicę ale siedzi na tyle. Jest to spowodowane rozmiarami samochodu. Ten na tyle ma trudną robotę bo jeszcze do niedawna (nie wiem jak teraz) układ kierowniczy był tak skonstruowany że chcąc skręcić w lewo kierownicą trzeba było ktecic w prawo. Takie rozwiązanie (dwukierowcowe) jest tak stare jak wozy strażackie w tym kraju.
Kurde26 napisał/a:
.Tłumaczę objasniam. W Stanach w wozach straży są dwaj kierowcy. Jeden obsługuje gaz, hamulec i kierownicę a drugi tylko kierownicę ale siedzi na tyle. Jest to spowodowane rozmiarami samochodu. Ten na tyle ma trudną robotę bo jeszcze do niedawna (nie wiem jak teraz) układ kierowniczy był tak skonstruowany że chcąc skręcić w lewo kierownicą trzeba było ktecic w prawo. Takie rozwiązanie (dwukierowcowe) jest tak stare jak wozy strażackie w tym kraju.
..i weź po całym dniu jazdy takim zestawem wsiądź do osobówki po robocie

HAL9000/2 napisał/a:
teraz pytanie; to tak miało być?
Tak miało być, w tylnej budce siedzi ziomek i ma swoją kierownicę od przyczepki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie