Pamiętajcie moje dzieciaczki, że jazda na ręcznym to nie drift... a jak jesteście debilem to pamiętajcie aby poprosić kolegę żeby was nagrywał kiedy już próbujecie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
astra slajdem... tego jeszcze nie grali
kzf
2019-04-18, 23:17
Asterixem? Drifty? Bez śniegu/lodu? Kierowca to niepoprawny optymista
I tak pewnie była kradzione.
kamerzysta nie wytrzymał ciśnienia.
btw. świetny wybór do driftu
Velture - opis dobry. Brakuje jeszcze, że jaranie się driftem czy paleniem gumy to "rozrywka" dla najniższych warstw społecznych... niższej niż murzyni.
Need for Squirt: Sosno Drift
A dzień wcześniej babcia mówiła do Seby:
-"Wnusiu, przecież ta Twoja Astra dobra jest, mało pali. Kołpaki na Gwiazdkę dostałeś. Nie dam Ci mojej emerytury na E36 dopóki się naprawdę nie zepsuje".
No i się zepsuła...
Te Astry są pancerne, wymieni się chłodnicę i tyle. A nawet jeśli nie to straty to jakieś 2000 zeta bo ceny tych aut lecą na mordę. Sam jestem "szczęśliwym" posiadaczem takiego "cuda" z jednej strony dobre wyposażenie i auto nadaje się nawet do offroadów a z drugiej jest silnik który potrafi wypić litr oleju na 1000 kg, problemy z komputerem i masa różnych drobnych uciążliwych mankamentów.
Po jaką cholerę ja się tak produkuję...?