Małpy z Parlamentu Europejskiego planują zmuszać nas do tolerancji tych zwierząt bo jeśli nie, będą mieć na to paragrafy. Gdzie my żyjemy i dokąd to wszystko zmierza ?
Tak, było na demotywatorach.
Konto usunięte
2013-11-06, 13:25
"napastnik", "bandyta", "sprawcy"... No se jawnie w c🤬ja lecą...
Konto usunięte
2013-11-06, 14:05
'straciliśmy miasto spod kontroli"
Tylko oczekiwać batmana hahah
Tu nie ma co aresztować brudasów tylko kula w łeb i nara
Konto usunięte
2013-11-06, 14:13
Najwyższa pora przeprosić i uniewinnić Breivika
Konto usunięte
2013-11-06, 14:43
Mam swoje zdanie i p🤬li mnie co chce unia wprowadzać, nie lubię pedałów i gardzę feminizmem, nie podoba się? Ja chętnie odłączę się od tego p🤬lonego UE, co my z tego mamy? Donaldinio i panda Palikota, zachowują się jak c🤬le liżąc fiuty zachodowi w imieniu Polski.
Wolność mniejszości nie może być nadużywana w imię większości, j🤬 ich to oni mają sie dopasować albo siedzieć cicho.
nie chcieli do pracy Polaków woleli dzikie afrykańskie bydło więc teraz 100 czarnych c🤬jów im w dupe i dzidę w plecy
Ile jeszcze trzeba aby sie obudzili?
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
@up Oni nie chca sie obudzic. Albo ktos oplaca to zeby w taki sposob dzialali albo sa na tyle idiotami ze nie widza problemu. Wiesz jak to jest. Skoro problem nie dotyczy ich bezposrednio to po co sie przejmowac? Ciekawe tylko co by bylo jakby ktos z ich rodzin zostal napadniety albo zabity przez kogos takiego. Och czekaj co ja p🤬le? Przeciez oni nie maja o co sie martwic. Wazne ze hajs sie zgadza.
Konto usunięte
2013-11-06, 18:12
Ja tam nic do c🤬tych nie mam, zwłaszcza szacunku
Konto usunięte
2013-11-06, 18:12
K🤬a już niedługo nawet to czego i kogo nienawidzimy będzie pod kontrola. Jak powiem, że nienawidzę c🤬tych to za to beknę, ale jak powiem, ze nienawidzę np. własnej matki to wszystko będzie spoko.
@up
Kościół , białą rase i patriotyczne symbole będzie można lżyć do woli.Wg unii europejskiej jest to nawet wskazane.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
Szybkie pytanie: skąd są te wiadomości? Zaskakująco niepoprawne politycznie. Żadnych "napastników o nieeuropejskich rysach twarzy" i podobnych

. Proszę proszę!
Konto usunięte
2013-11-06, 19:54
A niech się dają r🤬ać w dupsko, byleby do nas to nie dotarło. Ale ponieważ dotrze, to trzeba się będzie bronić.
Konto usunięte
2013-11-06, 19:56
Co my jeszcze robimy w Unii?
bizu napisał/a:
Tak, było na demotywatorach.
Plagista j🤬y
podpis użytkownika
Piłeś? Nie jedź.
Jedziesz? Nie masz za co pić.