Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Tolerancja wg. feministek i lewaków
konto usunięte • 2013-03-11, 19:25
Tak oto właśnie wygląda tolerancja wg. feministek i ich lewackich chłoptasiów. Wczoraj jako kontrmanifestacja pojawiła się grupa dziewczyn z środowisk konserwatywno-narodowych, głosiły one poglądy antyaborcyjne i antyfeministyczne, niektóre z nich zostały lekko pobite, a ich plakat został zniszczony. Paradoks tego zdarzenia polega na tym, że kilka minut wcześnie te same feministki krzyczały jak to kobiety są bite i poniżane przez mężczyzn, a jak lewacy zaatakowali grupę Kobiety dla Narodu, to wszystko jest ok. Można nie zgadzać się z ich poglądami antyaborcyjnymi, można nie być tak religijnym jak one, ale żeby uderzyć jakąś dziewczynę za poglądy, to za to należy się ostry wp🤬l Teraz wyobraźcie sobie co by się stało w mediach, gdyby jakaś feministka (bo kobietą nazwać nie sposób) została uderzona przez mężczyznę na manifie. Dziękuję i dobranoc.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-11, 22:25
@NieWiemZeWiem

No świetna indukcja, tym tokiem myślenia holokaust to była najlepsza rzecz jaka się trafiła Ż__om. Przetrwali absolutnie najmądrzejsi, najsprytniejsi i najsilniejsi, powinniśmy teraz mieć naród nadludzi...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:27 1
Cytat:

Jak kobieta chce usunąć ciążę to nie powinno się jej zabraniać tego i wyzywać od morderczyń

Usunięcie ciąży, to nic innego jak morderstwo. Bo jeśli coś może żyć bez mojej ingerencji, a ja ingerując w to, zabijam je, to jak tego nie można nazwać morderstwem? Idąc Twoim tokiem rozumowania, mógłbym Cię zamordować, i nikt nie powinien mi tego zabronić, bo to moja prywatna sprawa, a tym bardziej nie powinienem iść za to do więzienia...
Zgłoś
carOla 2013-03-11, 22:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Els 2013-03-11, 22:40
@up płód tak do końca nie może żyć bez ingerencji matki, często aby ciążę podtrzymać wymagana jest seria działań ze strony matki czy lekarza, nie jest to organizm który przeżyje sam Ale generalnie jestem przeciwna aborcji, poza paroma wyjątkami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eb 2013-03-11, 22:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:45 5
Widzę, że narodowcy na tym forum zaczynają ostro działać. A ja Wam mówię SPIE&DALAĆ ! Róbcie bajzel gdzie indziej. To nie forum od tego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:46 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:47 2
Zgłoś
farah398 2013-03-11, 22:47
feministka to taka pani której nikt dobrze nie wy***ał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:48
Tander napisał/a:

blablabla

Wyczuwam lewacki ból dupy .
W tym całym filmiku nie chodzi o to, czy zostały pobite czy nie tylko o to, że lewaczki wykazały się czystą hipokryzją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:54 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 22:55 2
Politycy się ku&wa znaleźli... Nie to forum panowie ! Rozżalonym polecam następujące stronki:

pis.org.pl/2012.php
onr.h2.pl/
radiomaryja.pl/
fronda.pl/

Oraz Poradnik Jak skutecznie popełnić samobójstwo:

psychiatria.pl/forum/vt,49,243,52734,0,jak-skutecznie-popelnic-samobojstwo

Pozdrawiam !
Zgłoś
carOla 2013-03-11, 22:57
Tander napisał/a:

carOla,
urodziła dziecko z gw🤬tu, nie poddała się, urodziła!

Czytanie ze zrozumieniem się kłania - nawet na maturze tego wymagają...
Tander napisał/a:

Jakbyś była w takiej sytuacji, że Cię Twój facet zapłodnił (np: pękła guma albo nie łykłaś tabsów) to byś sobie sama widelcem p🤬dę wyskrobała, żeby mamusia i tatuś Cię nie wydziedziczyli.

Możesz mi wierzyć, że byłby to najpiękniejszy dzień mojego życia. Dla mojej "mamusi i tatusia" również. Dorośniesz - może zrozumiesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem