👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@p0lybius W państwie prawa ten dodatek demokratyczny to tylko kosmetyka którą się dodaje od czasów II WŚ kiedy to w ramach systemu prawnego stworzono państwo niesprawiedliwe i opresyjne. Poczytaj sobie o formule Radbr🤬a i jej wpływie na postrzeganie prawa, ustawowe bezprawie i tak dalej.

Dlatego konstytucję należy zmienić, bo sprzyja chaosowi. Dopóki się jej nie zmieni to cały czas będzie taki burdel jak teraz. Myślenie nie boli. PiS, PO, Nowoczesne i inne gówna to jedna wielka ściema. Aczkolwiek jedyny pozytyw w rządach PiSu jest taki, że zagraniczne media są strasznie oburzone sytuacjom w PL, a to o czymś świadczy. Aczkolwiek PiS to również syf, ale nieco (odrobinę) mniejszy od tych złodziejów z PO i innych kolaborantów typu "nowoczesna wtopa". Trzeba poprzeć ludzi którzy chcą zmian, a nie orędowników porządku ustanowionego przez naszego naczelnego wojownika wódy - KWACHA.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

@up co widać po Twoim komentarzu. Nawet jak bym nie czytał nazw partii, to i tak bym wiedział kogo wolisz. Przypadek?
"a wszyscy powiązani z PO i PSLem"
Dla twojej wiadomości - dwoje sędziów zasiadających w obecnym TK którym niedługo konczy sie kadencja zostało wybranych w 2006 i 2007 roku... czyli przez koalicje PiS+przystawy...
Z resztą 'faktów' nie che mi sie polemizować bo to poziom partyjnej agitki dla niepełnosprytnych...
Dodam tylko że jeszcze sie nie zdarzyło by do TK wybierano prawnicze miernoty i osoby bez jakiegokolwiek dorobku a jedynie po partyjnym kluczu...
Natomiast dostrzeganie komunizmu u alkomata kwacha czy u pełowców a niedostrzeganie tego samego w pisuarze (prawie 30 osób z nowego rządu to 'byłe człony PZPR') z Kryżem i Piotrowiczem na czele (który notabene jest dumny z bycia prokuratorem w PRL !!!) - to jest dopiero dwulicowośc i hipokryzja...
P.S. Napisanie "PiS nie jest lepszy" to nie jest 'zrównanie win' jak sugerujesz na koniec a właśnie hipokryzja - szczególnie gdy nastepuje po kilkudziesięciozdaniowym elaboracie o tym jakie to 'komunisty/UBeki' z tych wszystkich 'niepisowców'... Fakty sa takie ze odnośnie TK tylko pisuar i maliniak stoją po jedenej stronie - nawet Kukiz twierdzi ze to co zrobiono to skrajne partyjniactwo... niebezpieczne o tyle że pisuar nie becdzie miał zadnego nad sobą bata...
Dla twojej wiadomości - dwoje sędziów zasiadających w obecnym TK którym niedługo konczy sie kadencja zostało wybranych w 2006 i 2007 roku... czyli przez koalicje PiS+przystawy...
Z resztą 'faktów' nie che mi sie polemizować bo to poziom partyjnej agitki dla niepełnosprytnych...
Dodam tylko że jeszcze sie nie zdarzyło by do TK wybierano prawnicze miernoty i osoby bez jakiegokolwiek dorobku a jedynie po partyjnym kluczu...
Natomiast dostrzeganie komunizmu u alkomata kwacha czy u pełowców a niedostrzeganie tego samego w pisuarze (prawie 30 osób z nowego rządu to 'byłe człony PZPR') z Kryżem i Piotrowiczem na czele (który notabene jest dumny z bycia prokuratorem w PRL !!!) - to jest dopiero dwulicowośc i hipokryzja...
P.S. Napisanie "PiS nie jest lepszy" to nie jest 'zrównanie win' jak sugerujesz na koniec a właśnie hipokryzja - szczególnie gdy nastepuje po kilkudziesięciozdaniowym elaboracie o tym jakie to 'komunisty/UBeki' z tych wszystkich 'niepisowców'... Fakty sa takie ze odnośnie TK tylko pisuar i maliniak stoją po jedenej stronie - nawet Kukiz twierdzi ze to co zrobiono to skrajne partyjniactwo... niebezpieczne o tyle że pisuar nie becdzie miał zadnego nad sobą bata...
Ehh wy jeb**e PISiury..będziecie jeszcze prosić na kolanach żeby ktoś kaczkę i jego bandę krętaczy od koryta oderwał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie