👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Dokładnie... między sprawiedliwością a sprawiedliwością społeczną jest taka różnica jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym...
Państwo w obecnej formie jest niczym innym, jak organizacją przestępczą zgarniającą haracz za "ochronę". Mafia po prostu. Tyle tylko, że camorra zdziera mniej, a jak się już człowiek opłaci to może spać spokojnie...
Dokładnie... między sprawiedliwością a sprawiedliwością społeczną jest taka różnica jak między krzesłem, a krzesłem elektrycznym...
Państwo w obecnej formie jest niczym innym, jak organizacją przestępczą zgarniającą haracz za "ochronę". Mafia po prostu. Tyle tylko, że camorra zdziera mniej, a jak się już człowiek opłaci to może spać spokojnie...

Zaraz przylezie sadolowa mniejszość pisowska w obronie swojego dyktatora i cię zjedzą.
To ostatnio modne.

@Black-Sheep Od razu dla Twojej świadomości, i żebyś nie miał wątpliwości, napiszę że nie jestem wyborcą PIS-u. Ale ostatnio też modne jest plucie na działania obecnego rządu i banie się ich. Skądś się to bierze

EdmundKemper napisał/a:
@Black-Sheep Od razu dla Twojej świadomości, i żebyś nie miał wątpliwości, napiszę że nie jestem wyborcą PIS-u. Ale ostatnio też modne jest plucie na działania obecnego rządu i banie się ich. Skądś się to bierze
![]()
Plucie na działania każdego z rządów jest modne.

Tu przychodzi krótka refleksja, na temat ignorancji ludzi. Jako że ten portal zbiera samą śmietankę, warto zadać pytanie. Ile procent z sadoli, choć raz w życiu, wzięła konstytucje RP do ręki i przeczytała choć kilka stron ?
(Przypominam że każdy powinien takową mieć w domu, lub przynajmniej miał )
(Przypominam że każdy powinien takową mieć w domu, lub przynajmniej miał )
@up
Mam dwa egzemplarze, przeczytałem/czytam całą co jakiś czas.
Czy już jestem śmietanką sadola?
Mam dwa egzemplarze, przeczytałem/czytam całą co jakiś czas.
Czy już jestem śmietanką sadola?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie