👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaaa49 napisał/a:
Tomasz Jachimek ( dla niektórych zezowaty fluś) śpiewa piosenkę o źle
![]()
Źle to twój stary wybrał dziurę jak cię robił. Jak już to o złu

mblbn napisał/a:
Źle to twój stary wybrał dziurę jak cię robił. Jak już to o złu
każdy może się pomylić tak samo jak twój starszy że zamiast kobiet zapinał kozy następnym razem gimnolu ugryź się w ręce zanim będziesz chciał kogoś zwyzywać
Skoro już o starych gadamy to mi się przypomniało powiedzonko:
Twoja stara jest tak stara, że wisi Mojżeszowi piątaka...
Twoja stara jest tak stara, że wisi Mojżeszowi piątaka...

nie wiem skad tyle browarow... glupie, malo smieszne slowem dno
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie