Cytat:
Tomasz Radko aka "Ostatecznie i definitywnie" w Mi
W mi?

Gdzies widzialem rozmowe z tym gosciem, bo udziela sie on na jakims forum. Smieszny typ , ale dobrze zrobil , mnie jak jeszcze ogladalem TV strasznie wk🤬ial urbanski i te jego " na pewno" " na 100%?" itd
btw jak zwykle zerzniete z wykopu

Gościa niezbyt kojarzę, bo ostatnio mało grywa w brydża, ale faktycznie jest sędzią i grywa w pierwszej lidze. Szkoda, że nie ma dokończenia tej rozgrywki
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984

i dobrze, każdy powinien tak mówić, żeby ten p🤬lony bułgar w końcu przestał kilkanaście razy pytać czy to ostateczna odpowiedź

Bardzo pozytywny gość. Prowadzący sam już nie wiedział co mówić.

Perlo napisał/a:
hmm najśmieszniejsze jest to, że jeszcze nigdy nie wchodziłam na wykop ale przez takie komenty coraz bardziej mnie kusi

yarzapp napisał/a:
Szkoda, że nie ma dokończenia tej rozgrywki
pewnie w niedziele będzie, bo ten odc był 25.10

Sarah Kerrigan napisał/a:
pewnie w niedziele będzie, bo ten odc był 25.10
![]()
No to czekamy na zakończenie
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984

Akurat oglądałem to w TV (rzadko mi się zdarza siedzieć przed czarnym pudłem). Prowadzący to typowy bury debil, co widać w jego reakcji na odpowiedź o różnicy szachów i brydża. A koleś wypracował sobie fajny system omijania całego niepotrzebnego słodkiego pitolenia. Aż się zainteresowałem i dowiedziałem się, że M lecą w weekendy, czyli najbliższy odcinek w sobotę. Chętnie zobaczę.