Skoro juz jestesmy na temacie boksu, to znalazlem bardzo fajny filmik z highlightami Gorala. Zajebiste akcje, c🤬jowych bym nie wrzucal.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Dla Tomasza zawsze piwo. Wspaniały pięściarz, ze wspaniałym charakterem.
niech walczy w swoje wadzie, a nie pcha się w wagi mistrzów
Jakoś dziada nie lubię. A to dlatego, że nosi się z religijnością. A zwykłym mordobijem jest. Na dodatek tępym niemożebnie.
A ja go tez nie lubię... Szczególnie za ustawce z Andrzejem tylko po to żeby przepchnąć go do wyższej wagi. O tej skłonności do kościoła nawet nie wspominam.
@jedzmojlagier,
ssij pauke kolezko. Dobrze masz w opisie "hejter imigrant", niespelniony Polak co w internecie daje upust swojej frustracji. Dla Ciebie moze Tomasz, ja do ludzi mam troche inne podejscie.
ssij pauke kolezko. Dobrze masz w opisie "hejter imigrant", niespelniony Polak co w internecie daje upust swojej frustracji. Dla Ciebie moze Tomasz, ja do ludzi mam troche inne podejscie.
Airflo napisał/a:
@jedzmojlagier,
Odezwal sie gosc z londynu ... to ze mieszkamy w tym samym miescie nie znaczy ze jestesmy na ty, wiec jak juz sie do mnie zwracasz to per Panie kolego, jaki tam kolezka
sie nie spinaj tak
szkoda że nie miał dobrych promotorów i cały czas dostawał kelnerów do klepania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie