Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Tomorrowland 2012
jimbooo • 2012-09-30, 0:40
3 dni i 180 tysięcy ludzi(w tym niezłe labadziary)

Tomorrowland to festiwal muzyki klubowej organizowany od 2005 roku w Antwerpii(Belgia). Podczas 3 dniowej imprezy wystąpiło 400 DJ-ów(m.in David Guetta, Skrillex, Swedish House Mafia, Afrojack, Avicii) którzy mieli okazję wystąpić na kilkunastu scenach. Bilety były sprzedawane online od 24 marca i jeszcze tego samego dnia wszystkie zostały wyprzedane a w kolejce zostało 2mln oczekujący. Dla szczęśliwców którym udało się zdobyć bilety zostało przygotowane specjalne miasteczko z polem namiotowym, piekarnią, barami, a nawet własnym radiem .

Nie będę więcej pisał bo mam świadomość że nie wszystkim podoba się ten gatunek muzyki, a tym którym się podoba lub po prostu chcieli by dowiedzieć się coś więcej odsyłam do sieci.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-30, 1:05 54
O festiwal dla odmóżdżonych naspidowanych i nażelowanych frajerów z ich blond-plastikowymi dupodajkami? Fajnie.
P.S 180 tysięcy?! WOOOOW to zupełnie połowa jak z byle koncertu metalowego jednej kapeli
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 1:07 4
Plus za scenografię i całą wizualną oprawę festiwalu. Minus za pedałów z gwizdkami.
Zgłoś
Pete-G 2012-09-30, 1:11 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 5:03 110
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ZelekQQ 2012-09-30, 8:18 28
Dlaczego kur*a zawsze musi być tak, że każdą tego typu imprezę ( bez względu na rodzaj muzyki ) musicie hejtować ? Nie podoba się to się nie udzielać i tyle - jak nie kur*a że brudasy na woodstocku, to że naspidowane i nażelowane pedały na Tommorowland
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 8:50 17
Najwięcej o imprezach masowych, różnego rodzaju festiwalach czy to rockowych, metalowych teczhno, mają do powiedzenia osoby które NIGDY nie były na wyżej wymienionych eventach.
Zgłoś
Tasak_PL 2012-09-30, 9:46 1
youtube.com/ watch?v=UWb5Qc-fBvk polecam zobaczyc caly w hajdefiniszyn:D sorki, ze tak ale uploader nie chce tego wrzucic;/
Zgłoś
brylant1412 2012-09-30, 10:34 1
Zgłoś
Mathek 2012-09-30, 10:39
Ja chcę tam być. :O TO jakaś miazga.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-09-30, 10:40 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 10:41 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-30, 11:21 1
Anders,to ty po polsku piszesz?

a tak na poważnie to z tego co widzę to jak ktoś słucha metalu,to nie może sobie odpalić muzyki elektronicznej bo go gimbusy zjedzą (i odwrotnie).

A sam sobie odpalę dobry metal (Isis,Moonspell,Septic Flesh,Dark Fury itp itd.)
Zgłoś
NexorDGE 2012-09-30, 11:23
I to ma być impreza? Ja czekam na ASOT 600, Armin Only!
Zgłoś
inf3kkted 2012-09-30, 11:24
mi sie wydaje że jednak to jak dobra jest dana impreza robi ilość ludzi którzy ogarniają klimat i muzykę a nie bez mózgów co przyszli poćpać i sie pokazać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem