Troszku tańsza wersja ....a w cale nie odstaje

podpis użytkownika
on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Proponuję po takiej imprezie założycielowi tematu zbierać wszelkiego typu metale i oddać na złom. To gwarantuję Ci !!! Że za rok spokojnie na ów imprezę się zabierzesz.
podpis użytkownika
Ave
Jaki kost 3-4 tys.... jestes .... Dobra ogarne ja bylem w 2012 roku na i mprezie i niewydalem wiecej niz 500 € .... (impreza+nocleg+zarcie+alko+drugs xD ) wiec nie pierd-ol -.-
O k🤬a Ziomus znajdz sobie dziewczyne -.-
podpis użytkownika
I tak tego nikt nieczyta , a jednak .O k🤬a Ziomus znajdz sobie dziewczyne -.-
jak na razie jedyna muzyka (klubowa), która jest wypełniona samym klimatem i nie ma w niej dwuznaczności tekstu, jak to bywa w klimatach rockowo/metalowych oraz komercji.
100% pozytywnych wibracji, przyjaźnie nastawia ludzi do siebie, producenci, którzy są multigatunkowcami.
i nie p🤬lcie mi, że jest to muzyka z kompa, bo k🤬a w dzisiejszych czasach wszystkie jest robione na komputerach.
Wokale zgrywane i filtrowane po kilkanaście razy, perkusja niby z żywca zgrywana ? c🤬ja.
Mixowanie oraz mastering jest robiony na komputerach by utwory "grały czysto" (tak nawet w waszych j🤬ych metalach, disco polo czy c🤬j wie co jeszcze słuchacie)
No i jakby nie patrząc nawet Ci bardziej znani, U2, Coldplay itd. sięgają po producentów muzyki House/Dubstep/Progressive/Electro, by im zremixowali utwory, dlaczego ?
Bo k🤬a zależy im na nowych słuchaczach, minęła już era muzyki rockowej czy tam popowej c🤬j wie..
teraz wszystko idzie do przodu, w końcu nastał czas kiedy to większość ludzi interesuje się muzyką z pogranicza House a to bardzo cieszy, no niestety nie wszystkich bo niektórzy się wk🤬iają i wolą wyśmiewać innych którzy słuchają zupełnie innej muzyki.
Muzyka ma łączyć a nie dzielić !
@Uechtacz
po takich komentarzach to, aż mi się śmiać chce, chłopcze wracaj nap🤬lać pogo na koncertach, bo to na pewno jest lepsza inicjatywa.
100% pozytywnych wibracji, przyjaźnie nastawia ludzi do siebie, producenci, którzy są multigatunkowcami.
i nie p🤬lcie mi, że jest to muzyka z kompa, bo k🤬a w dzisiejszych czasach wszystkie jest robione na komputerach.
Wokale zgrywane i filtrowane po kilkanaście razy, perkusja niby z żywca zgrywana ? c🤬ja.
Mixowanie oraz mastering jest robiony na komputerach by utwory "grały czysto" (tak nawet w waszych j🤬ych metalach, disco polo czy c🤬j wie co jeszcze słuchacie)
No i jakby nie patrząc nawet Ci bardziej znani, U2, Coldplay itd. sięgają po producentów muzyki House/Dubstep/Progressive/Electro, by im zremixowali utwory, dlaczego ?
Bo k🤬a zależy im na nowych słuchaczach, minęła już era muzyki rockowej czy tam popowej c🤬j wie..
teraz wszystko idzie do przodu, w końcu nastał czas kiedy to większość ludzi interesuje się muzyką z pogranicza House a to bardzo cieszy, no niestety nie wszystkich bo niektórzy się wk🤬iają i wolą wyśmiewać innych którzy słuchają zupełnie innej muzyki.
Muzyka ma łączyć a nie dzielić !
@Uechtacz
po takich komentarzach to, aż mi się śmiać chce, chłopcze wracaj nap🤬lać pogo na koncertach, bo to na pewno jest lepsza inicjatywa.
wyjazd na TL organizują normalnie biura podróży w Polsce. Bez problemu do wygooglowania
Cena 1200-1500 zl za osobe (bez narkotyków)

2:15 - Avicii - Silhouettes
4:00 - Hardwell - Spaceman
5:30 - Swedish House Mafia - Dont You Worry Child
Zajebista impreza.
4:00 - Hardwell - Spaceman
5:30 - Swedish House Mafia - Dont You Worry Child
Zajebista impreza.