Wystarczy wyjść na YT i obejrzec. /watch?v=YMw8lsfOxzU bądź na TonaKarmyDlaZwierzaka.pl.
Szczytna akcja - Jeżeli filmik bedzie miał 500.000 wyswietleń - schronisko dostanie tone karmy. Bez hejtów. 15 piw wystarczy.
Dzięki za uwagę, Sadolki do dzieła!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za chęć pomocy zwierzakom - piwo
Wklej linka do kliknięcia, bo większość tu jest leniwa, ja też.
konto usunięte
2013-05-22, 16:04
konto usunięte
2013-05-22, 16:09
konto usunięte
2013-05-22, 16:15
Niepotrzebne sierściuchy trzeba utylizować, a nie dokarmiać, ewentualnie wysłać do Chin. Oni już się nimi zaopiekują.
konto usunięte
2013-05-22, 16:20
Loaloa napisał/a:
Niepotrzebne sierściuchy trzeba utylizować, a nie dokarmiać, ewentualnie wysłać do Chin. Oni już się nimi zaopiekują.
tyle kitajców na nielegalu w centrum chińskim, otworzyć tam biznes obuwniczy i mięsny
Loaloa napisał/a:
Utylizacje zaczniemy od ciebie.
konto usunięte
2013-05-22, 16:58
@up @2up
Dla dobra ludzkości wywiózł bym was i "zutylizował"
xts napisał/a:
tyle kitajców na nielegalu w centrum chińskim, otworzyć tam biznes obuwniczy i mięsny
Dam dobrą radę Tobie i tej loali, czy jak jej tam leci:
konto usunięte
2013-05-22, 17:13
Gdyby pokazała cycki od razu akcja nabrała by rozmachu
Pani Magdo to może na pieska?
konto usunięte
2013-05-22, 17:20
Szczytny cel ale karmę lepiej wysłać afryce,to też takie wielkie schronisko.
bydgoszcz napisał/a:
link
youtu.be/hCTvV7hf1y4
Widzę Bydgoszcz to taki drugi Radom... sam nie zjem drugiemu nie dam.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Jakby to było coś naprawdę oryginalnego, jak 1000 kopów w szczeniaki, ale tak...