👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ViruSex, Strasznie wygadana jesteś jak na osobę która ma zerowy wkład w rozwój forum

@up.
Dla twojej wiadomości mam w dupie te wirtualne piwa, wydawał mi się ciekawy filmik to go dodałem
Ale lepiej jest nie robić nic i narzekać, nie?
Dla twojej wiadomości mam w dupie te wirtualne piwa, wydawał mi się ciekawy filmik to go dodałem

Ale lepiej jest nie robić nic i narzekać, nie?

Coś tam po angielsku w ogóle pomrukuje? Czy już wszyscy po hiszpańsku mówią w USA?

Ahhh, jaki przepyszny ból dupy
Nie każdy ma humor jak wy i nie każdego to rozbawi, więc możecie już wracać do ciemnogrodu.

A.J.K.S napisał/a:
@up.
Dla twojej wiadomości mam w dupie te wirtualne piwa, wydawał mi się ciekawy filmik to go dodałem![]()
wyczuwam podtekst

podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
sposób na rozbawienie amerykańskiej tłuszczy. ani to śmieszne ani fajne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie