W umysłach lewaków i przepychaczy kichy od srania c🤬jem marzy się by taki sport leciał w telewizji i każdy się tym zachwycał. Ale czy powinien ?
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
W umysłach lewaków i przepychaczy kichy od srania c🤬jem marzy się by taki sport leciał w telewizji i każdy się tym zachwycał. Ale czy powinien ?
Marzyć czy zachwycać?
Widzę, że dzieci, które ocalił ruch pro-life cieszą się pełnią życia

Panie Boże ukochany Panie mój i stwórco-Dziękuję żę jestem zdrowy.
sadollo246 napisał/a:
Panie Boże ukochany Panie mój i stwórco-Dziękuję żę jestem zdrowy.
ależ proszę, nie musisz dziękować, bylo spoko.
Nie śmiejcie się, on przynajmniej ma dziewczynę(po lewej w czerwonym), a wy nadal walicie konia przed monitorem

Ja p🤬le... Czyli do woja mogą iść albo jako policjanci i niech pilnuja bezpieczeństwa polityków. Przeciez nic nie stoi na przeszkodzie

podpis użytkownika
Ola gringo
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Zulu-Gula napisał/a:
Widzę, że dzieci, które ocalił ruch pro-life cieszą się pełnią życia
A jak widać ludzie, którzy marszczą kapucyna do paraolimpiad, chcą ich uczestników zabijać zanim się urodzą. Że też tym lewusom się styki nie przepalają, jak łączą w całość elementy swojej ideologii.
Jakim trzeba być człowiekiem żeby, wstawić dla beki film niepełnosprawnego chłopaka który stara się być jak reszta, to naprawdę ktoś taki musiał być lany w mordę przez cały czas przez rówieśników, a teraz jest pedałem który kibicuje nazista, banderowcom i Ukropom którzy walczą z flagami symbolizującymi przybijanie Polskich dzieci do drzew. Każdy kto się tutaj nabija jest szmaciarzem i zwykła k🤬a.