Hm. Wygląda na to, że czujesz się dumny, bo jakiś kopacz strzelił gola i mechanik samochodowy spod Dortmundu zaklaskał. Chcesz o tym porozmawiać?
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
@up
Za to ciebie ktoś musiał, skoro uważasz, że może być to przyczyną jakichś dziwnych kompleksów, od których ratuje tylko klaskanie Hansa i Helmuta.
Za to ciebie ktoś musiał, skoro uważasz, że może być to przyczyną jakichś dziwnych kompleksów, od których ratuje tylko klaskanie Hansa i Helmuta.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
.........................
pamiętam Krzynówka..... jak interesowałem się polską piłką jakieś 10 lat temu....
,,Citko gol na Wembley z Anglią...
......teraz to liczy się kasa...
Celtic dał 1 500 000 Euro Prezesom Legi, to wpuścili na koniec lewego gracza, żeby Celtic przeszło dalej
Kasa, Kasa, Kasa
............................
pamiętam Krzynówka..... jak interesowałem się polską piłką jakieś 10 lat temu....
,,Citko gol na Wembley z Anglią...
......teraz to liczy się kasa...
Celtic dał 1 500 000 Euro Prezesom Legi, to wpuścili na koniec lewego gracza, żeby Celtic przeszło dalej
Kasa, Kasa, Kasa
............................
podpis użytkownika
..
W gimnazjum nadawaliśmy sobie nazwiska piłkarzy, do których byliśmy podobni jako 'pseudonimy'. Do dziś nikt nie wie za co się obraził kolega okrzyknięty Krzynówkiem.