👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zazdroszczę Amerykanom, że mogą prawie każdego dnia pooglądać sport na przyzwoitym poziomie.
Wstają i grają dalej, a nie płaczą jak piłkarzyki, że paznokieć się złamał albo fryzura popsuła... Za hokej zawsze piwo!
I to jest dopiero sport dla mężczyzn. Dostał w p🤬dę? Dostał, ale wstaje i gra dalej.

zaczyna się ból dupy "samców alfa" którzy się spuszczają jakiż to męski sport, nie to co piłka, ale na lodowisko z kijem nigdy nie wyszli(jezioro i gałąź się nie liczą
)

I to mi sie podoba! Prawdziwy meski sport a nie symulowanie jak się kogoś pstryknie w nos (chodzi mi tutaj o naszą piłke nożną)!
Piękny sport
PS. Jakiej drużynie NHL kibicujecie? Ja już od ponad 10 lat Pittsburgh Penguins!

PS. Jakiej drużynie NHL kibicujecie? Ja już od ponad 10 lat Pittsburgh Penguins!

W NHL tylko Detrioit Red Wings! Szkoda że tak późno u nas mecze wypadają, z chęcią by człowiek częściej pooglądał, tak to tylko czasami się uda coś popatrzeć. za hokej zawsze piwo. Świetny, widowiskowy sport.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie