Zazdroszczę Amerykanom, że mogą prawie każdego dnia pooglądać sport na przyzwoitym poziomie.
Wstają i grają dalej, a nie płaczą jak piłkarzyki, że paznokieć się złamał albo fryzura popsuła... Za hokej zawsze piwo!
I to jest dopiero sport dla mężczyzn. Dostał w p🤬dę? Dostał, ale wstaje i gra dalej.

zaczyna się ból dupy "samców alfa" którzy się spuszczają jakiż to męski sport, nie to co piłka, ale na lodowisko z kijem nigdy nie wyszli(jezioro i gałąź się nie liczą
)

amerykanie... kanadyjczycy to spece od hokeja
w piłce widziałem złamania otwarte a w moje urodziny piłkarz dostał zawału ba boisku, faktem jest że dużo ich udaje szczególnie ci sławni
w hokeju z kolei złamania, rany cięte a nawet przecięcie tętnicy które gdzieś kiedyś widziałem w wiadomościach legalne bójki, a nawet sędzia się nap🤬la
w piłce widziałem złamania otwarte a w moje urodziny piłkarz dostał zawału ba boisku, faktem jest że dużo ich udaje szczególnie ci sławni
w hokeju z kolei złamania, rany cięte a nawet przecięcie tętnicy które gdzieś kiedyś widziałem w wiadomościach legalne bójki, a nawet sędzia się nap🤬la

I to mi sie podoba! Prawdziwy meski sport a nie symulowanie jak się kogoś pstryknie w nos (chodzi mi tutaj o naszą piłke nożną)!
Piękny sport
PS. Jakiej drużynie NHL kibicujecie? Ja już od ponad 10 lat Pittsburgh Penguins!

PS. Jakiej drużynie NHL kibicujecie? Ja już od ponad 10 lat Pittsburgh Penguins!

W NHL tylko Detrioit Red Wings! Szkoda że tak późno u nas mecze wypadają, z chęcią by człowiek częściej pooglądał, tak to tylko czasami się uda coś popatrzeć. za hokej zawsze piwo. Świetny, widowiskowy sport.