👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tradycyjnie - jak w każdym temacie odnośnie "Niepokojących telefonów" post sponsoruje Jakubczyk, Zdzisław ... :
Powiem szczerze, ze trochę ciarki przechodzą. Zwłaszcza w ostatnim przypadku, ona nawet nie zdawała sobie sprawy co się naprawdę stało..

5 niepokojących telefonów i trwa to 13 minut podziękuje i pójdę dalej.

Poszukajcie sobie nagrania jakiejś meksykańskiej 6letniej dziewczynki, która zadzwoniła na policję, a w tym samym czasie patrzyła jak jakiś gość morduje jej matkę. Że też tego nie ma w zestawieniu... właściwie wszystko co słyszałem (z kategorii nagrań 911) się przy tej 6latce chowa. (6 year old girl witnessing her mother's death [911 Call][English subtitles])

Deprechamurowana, racja, że durne, ale tu chyba chodzi o to, żeby podtrzymać ludzi na linii jak najdłużej i żeby się nie rozłączyli.

Nikolay: przypuszczam że pytania zadawane są zgodnie z procedurą... Ale każde zdarzenie jest inne i można opracować schemat ogólny, jedno z podstawowych pytań jest o bron.. chyba nie trzeba wspominać dlaczego... to że policja już jedzie wiele dzwoniącemu nie pomoże - i tak jest posrany na maxa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie