Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siberian_Meat_Grinder 2016-05-13, 15:20 24
tradycyjnie - jak w każdym temacie odnośnie "Niepokojących telefonów" post sponsoruje Jakubczyk, Zdzisław ... :

Zgłoś
dziczek21 2016-05-13, 19:13 6
Powiem szczerze, ze trochę ciarki przechodzą. Zwłaszcza w ostatnim przypadku, ona nawet nie zdawała sobie sprawy co się naprawdę stało..
Zgłoś
s................s 2016-05-13, 20:09 2
dlatego kobiety powiny k🤬a siedziec w kuchni k🤬a wy tylko do r🤬ania i gotowania sie nadajecie
Zgłoś
Deprechamurowana 2016-05-13, 20:13 9
Czy tylko mi się wydaje, że te pytania, które zadają poszkodowanym, są po prostu p🤬lnięte ?

podpis użytkownika

kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy

za pieniądze, których nie mamy

żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
Zgłoś
M................e 2016-05-14, 0:25
5 niepokojących telefonów i trwa to 13 minut podziękuje i pójdę dalej.
Zgłoś
matikesi 2016-05-14, 0:42 1
Na końcu filmu koleś wciąga proszek strzykawką?
Zgłoś
M................1 2016-05-14, 0:43 2
Poszukajcie sobie nagrania jakiejś meksykańskiej 6letniej dziewczynki, która zadzwoniła na policję, a w tym samym czasie patrzyła jak jakiś gość morduje jej matkę. Że też tego nie ma w zestawieniu... właściwie wszystko co słyszałem (z kategorii nagrań 911) się przy tej 6latce chowa. (6 year old girl witnessing her mother's death [911 Call][English subtitles])
Zgłoś
I................L 2016-05-14, 0:49
Deprechamurowana, racja, że durne, ale tu chyba chodzi o to, żeby podtrzymać ludzi na linii jak najdłużej i żeby się nie rozłączyli.
Zgłoś
Insaner 2016-05-14, 1:13 5
Deprechamurowana napisał/a:

Czy tylko mi się wydaje, że te pytania, które zadają poszkodowanym, są po prostu p🤬lnięte ?

I tak i nie. Ich dyspozytorzy siedzą w zestawach słuchawkowych, od razu namierzany jest sygnał telefonu, a oni wstukują w międzyczasie kod zdarzenia i jest tam kierowana najbliższa jednostka policji, więc skoro i tak ich robota jest już skończona to starają się uspokoić i zagadać dzwoniącego. Z drugiej strony nigdy nie pytają o adres, a to chyba powinno być pierwsze pytanie. Namierzanie nie jest aż tak szybkie i precyzyjne.
Zgłoś
P................8 2016-05-14, 3:00 1
To numer alarmowy służy do p🤬lenia czy zgłaszania zagrożenia?
Zgłoś
N................y 2016-05-14, 6:18 1
@Insaner znacznie bardziej i szybciej uspokoiłyby poszkodowanych gdyby na poczatku powiedziały, że policja już tam jedzie, a tak to tylko wypytują jak pok🤬ione szmaty. Wsadziłbym im tam swojego bydlaka zeby tak nie p🤬liły k🤬y
Zgłoś
xmirr2 2016-05-14, 6:39 1
Nikolay: przypuszczam że pytania zadawane są zgodnie z procedurą... Ale każde zdarzenie jest inne i można opracować schemat ogólny, jedno z podstawowych pytań jest o bron.. chyba nie trzeba wspominać dlaczego... to że policja już jedzie wiele dzwoniącemu nie pomoże - i tak jest posrany na maxa.
Zgłoś
hardbot 2016-05-14, 7:59
K🤬a, Deprechamurowana, A co mają powiedzieć dziecku k🤬a, które widzi na własne oczy makabrę itp.
Ja p🤬le... Po drugie, jeśli zgłaszają się mordercy to jest to haczyk by ich nie spłoszyć..
Normalnie mnie k🤬a zamurowało jak słyszę dzieci, które coś takiego przeżyły nie życzę nikomu czegoś takiego doznać.
Takie rzeczy tylko w hameryce

podpis użytkownika

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
g................k 2016-05-14, 17:52
Wytłumaczy mi ktoś do k🤬y nędzy czemu ci ludzie z policji cały czas zadają pytania jak np było w tym 3 telefonie że goście wbili się dziecku do domu i zamiast kazać siedzieć mu cicho to zadają cały czas pytania?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie