w piłce ręcznej
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Gola #2 nie powinni uznać, bo w momencie wypuszczania piłki z rąk nogi miał już na ziemi
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
Gol strzelony przy filmiku "2" nie powinien zostać uznany, ponieważ zawodnik najpierw dotknął nogą ziemi a później wypuścił piłkę .
Jeśli ktoś tylko czasem zobaczy wynik Polaków albo obejrzy końcówkę spotkania i nie wie, to tak napomknę, ze piłka jest w jakimś kleju dzięki czemu zawodnicy tak łatwo łapią piłkę, a ona np. tak się wkręca jak na tym filmiku.
chyba nigdy nie przewijałem tyle razu jednego filmiku aby łącznie obejrzeć z 60 sekund tylko
5 sekund na cała akcję w normalnym tempie, 5 sekund na zwolnione tempo i przewijamy do kolejnej akcji - uwielbiam
5 sekund na cała akcję w normalnym tempie, 5 sekund na zwolnione tempo i przewijamy do kolejnej akcji - uwielbiam
Perdurabo napisał/a:
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
Perdurabo, przyjechałaś z Tajlandii?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie