Top 1 wkrętka to "by żyło się lepiej"
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Gola #2 nie powinni uznać, bo w momencie wypuszczania piłki z rąk nogi miał już na ziemi
top 6 wkrętek a filmik 4 minuty ...
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
podpis użytkownika
"Rzeczy są na tyle głupie na ile ich nie rozumiemy"
Oglądać od 40 sekundy, i wyciszyć dźwięk. Rzekłem.
Gol strzelony przy filmiku "2" nie powinien zostać uznany, ponieważ zawodnik najpierw dotknął nogą ziemi a później wypuścił piłkę .
Jeśli ktoś tylko czasem zobaczy wynik Polaków albo obejrzy końcówkę spotkania i nie wie, to tak napomknę, ze piłka jest w jakimś kleju dzięki czemu zawodnicy tak łatwo łapią piłkę, a ona np. tak się wkręca jak na tym filmiku.
ja p🤬le co za kraj, najpierw skoki, potem siatka, a teraz ręczna. co mnie jeszcze czeka sezonowcy?
Sadistic podąża w złą stronę...
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
chyba nigdy nie przewijałem tyle razu jednego filmiku aby łącznie obejrzeć z 60 sekund tylko
5 sekund na cała akcję w normalnym tempie, 5 sekund na zwolnione tempo i przewijamy do kolejnej akcji - uwielbiam
Perdurabo napisał/a:
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
Perdurabo, przyjechałaś z Tajlandii?
bramka nr 3 to Ronaldinho
AroGiant napisał/a:
Sadistic podąża w złą stronę...
Przypominam, że to użytkownicy zakładają tematy oraz postawiają piwa co by temat wyrzuć na główną. Tak więc jak sam w sobie Sadistic ma podążać w złą stronę? To Wy tworzycie to forum, a nie forum Was.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem