AHAHAHA_NO napisał/a:
z jakiego odcinka?
Ze Specjalnego DVD
Za Top Gear zawsze piwko leci

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Nie wiem czym Wy sie jaracie, to jest po prostu nudne, a prowadzący jacyś tacy bez jaj
ja tam mogę oglądać to nonstop nawet seriale w tv się chowają przy tym, może i ustawiane ale co mnie to obchodzi
Do autora tematu
Jestem użytkownikiem sadola od dobrych kilku k🤬a lat. Nigdy nie spamowałem, nigdy nie trollowałem. Czasem zmieszałem z błotem jakiegoś c🤬jka moderatora. O co mi chodzi. Denerwuje mnie bardzo gdy ktoś pisze, ze "nasz ulubiony..." "nasz bohater...". W twoim przypadku to pierwsze. A co jeśli to nie jest mój ulubiony program? o jeśli ja nim rzygam? Pomyślałeś o takich jak ja? TO NIE JEST K🤬A MÓJ ULUBIONY PROGRAM!!!!!!!! Pisz k🤬a za siebie! C🤬j ci w dupe.
Jestem użytkownikiem sadola od dobrych kilku k🤬a lat. Nigdy nie spamowałem, nigdy nie trollowałem. Czasem zmieszałem z błotem jakiegoś c🤬jka moderatora. O co mi chodzi. Denerwuje mnie bardzo gdy ktoś pisze, ze "nasz ulubiony..." "nasz bohater...". W twoim przypadku to pierwsze. A co jeśli to nie jest mój ulubiony program? o jeśli ja nim rzygam? Pomyślałeś o takich jak ja? TO NIE JEST K🤬A MÓJ ULUBIONY PROGRAM!!!!!!!! Pisz k🤬a za siebie! C🤬j ci w dupe.
Brzeszczot w dupie napisał/a:
Do autora tematu
Wyjmij ten brzeszczot i polecam odpowiednią maść, dobrze wiesz jaką.
za TG piwko jak najbardziej

@up fajna dziewczynka....szkoda ze nieletnia....siostra?
Masz moze jakas wygladajaca jak kobieta a nie dziecko?
Masz moze jakas wygladajaca jak kobieta a nie dziecko?