👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mały błąd się wkradł w opis... Richard Hammond "reklamuje" Mercedesa G63 AMG 6x6..... tak powinno być

Reklamuje bo co? Bo dobry? Gdyby nazwał to gównem to już reklamy by nie było?
Top Gear TESTUJE samochody, obejrzyj chociaż ten jeden cały odcinek, gdzie May ze Stigiem "reklamują" Caterhama, Clarkson "reklamuje" GTR-a itd..
Top Gear TESTUJE samochody, obejrzyj chociaż ten jeden cały odcinek, gdzie May ze Stigiem "reklamują" Caterhama, Clarkson "reklamuje" GTR-a itd..

Najlepszy program motoryzacyjny na świecie. Nie ma coś oszukiwać.

informacja dla idiotów - ropa w dubaju skończyła sie 10-15 lat temu . Więc ogarnijcie swoje małe fiutki .
I pomyśleć, że takie miasto jest młodsze od mojego domu xP Podziwiam ich, biurokratom i złodziejom mówią nie i budują coś tak pięknego

"Ten film zawiera treść od partnera BBC, który go zablokował (...)" i tyle z oglądania.
Na przyszłość, może ktoś to przeczyta:
UPLOADER sadistica nie gryzie!!!
Na przyszłość, może ktoś to przeczyta:
UPLOADER sadistica nie gryzie!!!
MrTijomono napisał/a:
Reklamuje bo co? Bo dobry? Gdyby nazwał to gównem to już reklamy by nie było?
Nie trzeba wcale daleko szukać, w przedostatnim odcinku pięknie reklamowali duńskie Zenvo ST1

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie