Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2018-05-23, 2:07 52
Ale tą cz🤬chowatą muzykę to mogłeś sobie darować
Zgłoś
Noside 2018-05-23, 2:16 8
Fajne to nawalanie. Tylko nie mogę znaleźć na jutubach akcji z mistrzostw, gdzie pieprzony liliput uwalił dwumetrowego miśka z halabardą

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
doopa 2018-05-23, 2:22 8
jest gdzieś bez tej zj🤬ej muzyczki? piwa nie ma za zj🤬ie filmu
Zgłoś
Pantilion 2018-05-23, 5:00 4
Ja bym się tak chętnie zabawił na legalu z moją teściową tylko bez ochrony głowy

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
janlew 2018-05-23, 9:35 1
bastq napisał/a:

Uderzenie odcięło miłemu Czechowi świadomość na parę sekund
Tak, ten dwuręczny topór jest prawdziwy.
To się nazywa bohurt i od paru lat jest sportem

Nie buhurt czasem? I czy czasem buhurt to nie popisy i prezentacje, przed faktycznym turniejem rycerskim?
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-05-23, 13:20 1
I to jest sport, nawalanie się toporami po łbach i mordach, buzdyganami po jajach i kiścieniami w plery, to jest to!!!
Zgłoś
Noside 2018-05-23, 14:49
janlew napisał/a:

Nie buhurt czasem? I czy czasem buhurt to nie popisy i prezentacje, przed faktycznym turniejem rycerskim?

Starcia na tępą broń wliczały się do tych popisów, tak więc buhurt, behurt - Bohurt.
P.S. Taka ciekawostka.. USA ma swoją reprezentację

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
b................q 2018-05-23, 22:18 5
janlew napisał/a:

Bohurt, buhurt, behurt - różne warianty nazewnictwa.
Średniowiecznie oznaczało to trochę coś innego. Dziś ogólnie tym mianem przyjęło się nazywać odmianę grupowych walk rycerskich, która wyewoluowała w starcia o charakterze sportowym (w Polsce określane często sportowymi walkami rycerskimi).

Zgłoś