Do dwóch razy sztuka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Do dwóch razy sztuka.
@tazmandu
smieszne ? no beka nie ? bo Ty codziennie łoisz po kilkadziesiat bunnyhopow na swojej kolarzówce ktora wcale nie jest wyważona do takich akci,
AAAA, zapomniałem że tylko walisz codziennie do sklepu składakiem
po harnasie.
dobra nie było sprawy
smieszne ? no beka nie ? bo Ty codziennie łoisz po kilkadziesiat bunnyhopow na swojej kolarzówce ktora wcale nie jest wyważona do takich akci,
po harnasie.
dobra nie było sprawy
Cyklokross, bardzo fajny sport - właściwie każdy wyścig mógłby być na sadistic.pl
Bardzo kontuzyjny
Bardzo kontuzyjny
Na szczęście pysk zamortyzował upadek. W ogóle piękny sport, mógłbym to oglądać godzinami. Dla urozmaicenia powinni byli tym samym torem, ale w przeciwnym kierunku puścić jakieś terenówki.
kolarzówką po miękkim gruncie wykonując ewolucje? Brawa dla organizatora a jeszcze większe dla uczestników
shewush napisał/a:
kolarzówką po miękkim gruncie wykonując ewolucje? Brawa dla organizatora a jeszcze większe dla uczestników
To nie są żadne "kolarzówki" tylko przełajówki , a dyscyplina to cyclocross, odbywa się dokładnie w takim terenie. Nie ogarniasz to nie komentuj .
LuzaQ napisał/a:
@tazmandu
po harnasie.
dobra nie było sprawy
Zluzuj szorty kolego. Jeżdżę autem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie