Dwa piwa, drugie dla kamerzysty.
Wyścigu nie wygrał ale główną na sadisticu na pewno...
podpis użytkownika
Boom...!
@tazmandu
smieszne ? no beka nie ? bo Ty codziennie łoisz po kilkadziesiat bunnyhopow na swojej kolarzówce ktora wcale nie jest wyważona do takich akci,
AAAA, zapomniałem że tylko walisz codziennie do sklepu składakiem
po harnasie.
dobra nie było sprawy
Cyklokross, bardzo fajny sport - właściwie każdy wyścig mógłby być na sadistic.pl
Bardzo kontuzyjny
L................a
2019-06-25, 1:57
Na szczęście pysk zamortyzował upadek. W ogóle piękny sport, mógłbym to oglądać godzinami. Dla urozmaicenia powinni byli tym samym torem, ale w przeciwnym kierunku puścić jakieś terenówki.
kolarzówką po miękkim gruncie wykonując ewolucje? Brawa dla organizatora a jeszcze większe dla uczestników
shewush napisał/a:
kolarzówką po miękkim gruncie wykonując ewolucje? Brawa dla organizatora a jeszcze większe dla uczestników
To nie są żadne "kolarzówki" tylko przełajówki , a dyscyplina to cyclocross, odbywa się dokładnie w takim terenie. Nie ogarniasz to nie komentuj .
LuzaQ napisał/a:
@tazmandu
smieszne ? no beka nie ? bo Ty codziennie łoisz po kilkadziesiat bunnyhopow na swojej kolarzówce ktora wcale nie jest wyważona do takich akci,
AAAA, zapomniałem że tylko walisz codziennie do sklepu składakiem
po harnasie.
dobra nie było sprawy
Zluzuj szorty kolego. Jeżdżę autem
p................k
2019-06-25, 23:06
Lubię ten portal nie tylko ze względu na nietuzinkowe treści ale również ze względu na to, że wiele można się dowiedzieć od specjalistów z różnych dziedzin np. tego, że przyp🤬olenie rowerem w przeszkodę i wyj🤬ie się na ryj to "bunnyhop".
kienzler napisał/a:
Lubię ten portal nie tylko ze względu na nietuzinkowe treści ale również ze względu na to, że wiele można się dowiedzieć od specjalistów z różnych dziedzin np. tego, że to "bunnyhop".
Nie wiem jak ty, ale ja tam zauważyłem 6 dobrych bunny hopów, 2 niepoprawne i jedno "przyp🤬olenie rowerem w przeszkodę i wyj🤬ie się na ryj".