różnica w krajobrazie zapiera dech
podpis użytkownika
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
U nas dwa lata temu też przeszło tornado, las dzielący dwie miejscowości przestał istnieć, teraz mamy teren pod pole golfowe.
Co się dziwić że wszystko zniszczone, jak w USA domy stawia się z płyt gipsowo-kartonowych.
Stasiu Gąska napisał/a:
któryś z nowszych gejowskich kawałków Linkin Park.
A te starsze to niby nie są gejowskie? Jebie pedałem na kilometr od tego "zespołu".
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

przynajmniej ulicy nie ruszyło
boję się pomyśleć co by było w Polsce
boję się pomyśleć co by było w Polsce

BongMan napisał/a:
A te starsze to niby nie są gejowskie? Jebie pedałem na kilometr od tego "zespołu".
Spokojnie, wybaczam Ci Twój debilizm, w końcu odziedziczyłeś geny po ojcach...
Ech, jakie to żałosne. Wyzywasz mnie bo nie podoba mi się ten zespół. Co za frajerstwo...
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Oni tam nawet słupy telefoniczne mają drewniane, jak takie budownictwo ma wytrzymać tornado. Powinni budować ze zbrojonego żelbetonu i wsio.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
cysio0407 napisał/a:
zbrojonego żelbetonu
Ale żeś palną,to tak jak byś powiedział poproszę papierowy papier toaletowy do sprzedawcy w sklepie. Zdecyduj się albo zbrojony beton albo żelbet no chyba że chcesz zbroić żelbet który jest połączaniem betonu ze stalowymi wkładkami czyli zbrojeniem. I skąd takie słowo jak żelbeton niema czegoś takiego, jak już coś to żelbet.