Czasami myślę że powinny być obowiązkowe testy na inteligencję, daj my na to w wieku lat 10, 15, 20 i 30, osoby, które miałyby wynik poniżej danego pułapu powinny być sterylizowane albo eliminowane w bardziej bezwzględny sposób.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

Juz nie długo na legalu Łukasz spróbuje analu. Konkretnie wydyma go jakis muzyn albo arab stąd ta brązowa kaszanka na torcie i KAŁOWY napis.
@all up
widać przydałaby się tutaj maść na ból dupy że gość zamoczył 17-18'latkę a wy nic.
widać przydałaby się tutaj maść na ból dupy że gość zamoczył 17-18'latkę a wy nic.
podpis użytkownika
Rock.
Łukasz, Łukasz, Łukasz... Ręką c🤬ja nie oszukasz - wodą trzeba to nie będzie taki brudny!
Ciekaw jestem, co na to wszystko rodzice.
W końću to oni później będą łożyć na alimenty.
W końću to oni później będą łożyć na alimenty.

Strasznie mnie żenują te torty z pindolami i innymi wytryskami. To taka wieśniacka moda z nizin społecznych, na tym samym poziomie co wyścigi na świniach. Że ci ludzie nie mają za grosz taktu...
Serio 28 letni koń i ekscytuje się numerkiem z 18 latką? To może tylko jedno znaczyć
RockyWood napisał/a:
@all up
Serio 28 letni koń i ekscytuje się numerkiem z 18 latką? To może tylko jedno znaczyć